Merhabalar elimde ekran kartı olmadığı için Ryzen 5 3500X işlemcimi R5 3400G işlemci ile takas etmeye karar verdim.
İnternette Pro modeli olduğunu söylediği Ryzen 5 Pro 3400G işlemci ile takas edebileceğini söyledi ve üstüne 300 TL istedi. Anlamadığım benim işlemcim daha iyi değil midir?
İşlemciniz daha ama satıcıya Pro modellere OC yapılmıyor deyiniz. Biraz indirim yapmasını isteyin. Bir de BIOS'unuz güncel değilse o işlemciyi taktıktan sonra da görüntü alamazsınız.
Merhabalar elimde ekran kartı olmadığı için Ryzen 5 3500X işlemcimi R5 3400G işlemci ile takas etmeye karar verdim.
İnternette Pro modeli olduğunu söylediği Ryzen 5 Pro 3400G işlemci ile takas edebileceğini söyledi ve üstüne 300 TL istedi. Anlamadığım benim işlemcim daha iyi değil midir?
Ryzen 5 3500X daha performanslı bir işlemci. Mimari olarak da Ryzen 5 3500X daha iyi zaten, Ryzen 5 3400G bir Ryzen 3000 serisi işlemci gibi gözükebilir ama mimarisi bir önceki mimari. Her şekilde Ryzen 5 3500X daha iyi.
3400G çarpan kilidi açık 3400G Pro çarpan kilidi kapalı overclock yapılmıyor.
Tamam daha iyidir de, kendiniz demişsiniz ekran kartım olmadığı için takıyorum diye. Kendisi bir APU işlemci. Fiyatı buradan geliyor. Yoksa sizinki daha iyi bir işlemci, işlemci olarak bakarsak.