3400G RAM önerisi

cl16 3200mhz ile cl18 3600mhz arasında ortalama 3fps fark var.
işlem gücü olarak aralarında nasıl bir fark vardır bilen arkadaşlar cevaplarsa iyi olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef paylaştığınız test videosu harici GPU ile yapılan test. APU sistemlerde bellek hızı kadar gecikme değeri de önemli bir etken.
3200 alıp geçiyorum o zaman. Oc falan ayarlama pek bilmiyorum birde randıman tutmazsa sıkıntı yeter bana
O.C kısmına çok takılmayın forumda tonla kaynak var. Kaldı ki takıldığınız noktada bizlerde yardımcı oluruz. 3200 MHz ile 3600 MHz APU sistemde bayağı fark eder.

Maalesef paylaştığınız test videosu harici GPU ile yapılan test. APU sistemlerde bellek hızı kadar gecikme değeri de önemli bir etken.

O.C kısmına çok takılmayın forumda tonla kaynak var. Kaldı ki takıldığınız noktada bizlerde yardımcı oluruz. 3200 MHz ile 3600 MHz APU sistemde bayağı fark eder.
O zaman gskill 3600 alıyorum attığım linktekini. Başka varmı alternatif iyimidir bu rüm
O zaman gskill 3600 alıyorum attığım linktekini. Başka varmı alternatif iyimidir bu rüm

Son düzenleme:
RAM önerilerinizi alabilir miyim?

Anakart olarak Gigabyte B450M S2H alınacak.

Hangisini önerirsiniz veya sizin önereceğiniz var mı? Bu anakart ile sağlıklı bir şekilde kullanabilir miyim?
Trendyolda ripjaws 579 tl ve kendini soğutuyor onu al

anladım demek istediğinizi teşekkürler. Ek olarak bir soru sormak istiyorum.
2 tane 8gb single channel ram, 2 tane 8gb dual channel ram aynı performansı verir mi?
Ürünün linkini paylaşır mısınız?
Cuma gününü bekleyebilirseniz eminim indirimli fiyata alabilirsiniz. Gaming Geceleri - incehesap.com

Son düzenleme:
anladım demek istediğinizi teşekkürler. Ek olarak bir soru sormak istiyorum.
2 tane 8gb single channel ram, 2 tane 8gb dual channel ram aynı performansı verir mi?

Cuma gününü bekleyebilirseniz eminim indirimli fiyata alabilirsiniz. Gaming Geceleri - incehesap.com
Aynı performansı verir. Dual olmalarının avantajı üretimde çift çalışmaları için üretilmiş oluyor. Buda sorun yaşama ihtimalinizi azaltıyor. Farklı marka RAM kullanıp dual channel yapmak bile mümkün. Sadece sorun yaşama handikapı oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı