3400G RAM önerisi

Maalesef paylaştığınız test videosu harici GPU ile yapılan test. APU sistemlerde bellek hızı kadar gecikme değeri de önemli bir etken.
3200 alıp geçiyorum o zaman. Oc falan ayarlama pek bilmiyorum birde randıman tutmazsa sıkıntı yeter bana
O.C kısmına çok takılmayın forumda tonla kaynak var. Kaldı ki takıldığınız noktada bizlerde yardımcı oluruz. 3200 MHz ile 3600 MHz APU sistemde bayağı fark eder.

O zaman gskill 3600 alıyorum attığım linktekini. Başka varmı alternatif iyimidir bu rüm
O zaman gskill 3600 alıyorum attığım linktekini. Başka varmı alternatif iyimidir bu rüm

Son düzenleme:
Trendyolda ripjaws 579 tl ve kendini soğutuyor onu al

anladım demek istediğinizi teşekkürler. Ek olarak bir soru sormak istiyorum.
2 tane 8gb single channel ram, 2 tane 8gb dual channel ram aynı performansı verir mi?
Ürünün linkini paylaşır mısınız?
Cuma gününü bekleyebilirseniz eminim indirimli fiyata alabilirsiniz. Gaming Geceleri - incehesap.com

Son düzenleme:
Aynı performansı verir. Dual olmalarının avantajı üretimde çift çalışmaları için üretilmiş oluyor. Buda sorun yaşama ihtimalinizi azaltıyor. Farklı marka RAM kullanıp dual channel yapmak bile mümkün. Sadece sorun yaşama handikapı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…