3400G sistem için GPU tavsiyesi

Bütçe
4000

GhostRose25

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim, herkese selamlar hürmetler.
Kendimi tanıtacak olursam (buna da şükür) dar gelirli bir ailede kendisince sistem toplayan bir kardeşinizim, bu süreç geçtiğimiz 2 yıla falan dayanıyor ancak parçalarım şunlar.
Ryzen 5 3400G.
2x8 16 GB 3200MHz RAM.
ASUS A520M-K
PSU 550W 80+
480GB SSD.
Rush Fordo RCA 502 white kasa.
Parçalarım bunlar.
ASUS TUF Gaming VG249QE5a, monitör Olarak'da bu monitörü kullanmayı planlıyorum.

(Oyun olarak orta ayarlar civarında Valorant, Minecraft, ETS 2, Forza Horizon 5, Mortal Kombat 1 falan oynamayı planlıyorum Allah izin verirse)

Soruma gelecek olursak, babam eve kesinlikle 2.el en ufak bir şey istemez bunu kendisi de diyor, bu durumdan yola çıkarak internetten alışveriş sitelerine bakınırken sitelerin birinde 2 adet ekran kartı gördüm,

O kadar fazla 4K olsun bu olsun diye tutturmadığım için bu seviyede yeterli olur gibime geliyor.

ASUS Phoenix RX 550 2 GB.

Izoly RX 550 4 GB.

(En son çare bir zamanlar çalışmış olduğum tanıdık bir bilgisayarcı abiden muadil bir şey)

(Bütçe olarak 4K gibi bir bütçe ayırabilirim gibi duruyor)
Sizlerden ricam evet Izoly kötü bir marka ancak tüm bunlara rağmen bu iki seçenekten hangisini alabilirim veya nasıl bir şey önerirsiniz? Kafadan 4 GB güzel ancak markası kötü, diğer kart ASUS marka ancak 2 GB versiyonu sistemi çekmeyebilir gibime geliyor (Vega 11 iGPU 2 GB diye bilmekteyim pek bir fark olmaz diye düşünüyorum 2 GB'da )

Şu ana kadar okuduğunuz için teşekkürlerimi sunarım, naçizane fikirlerinizi beklemekteyim Allah'a emanet olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı