282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 14 Eylül 2020 #11 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Tekrardan söylüyorum 5500 TL bütçe yeterli bir bütçe APU almanız çok mantıksız. @282742 Hocam kasaya o kadar para vermeye gerek yok. İşlemciler de neredeyse aynı sizinki daha pahalı. Monitör de aynı özelliklerde daha ucuzu var. Genişletmek için tıkla... Ranker markasını gördüm ama güvenip güvenebileceğimi bilmiyorum hava akışını bilmiyorum. En azından bilinen marka önerelimde suçlu biz olmayalım.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Tekrardan söylüyorum 5500 TL bütçe yeterli bir bütçe APU almanız çok mantıksız. @282742 Hocam kasaya o kadar para vermeye gerek yok. İşlemciler de neredeyse aynı sizinki daha pahalı. Monitör de aynı özelliklerde daha ucuzu var. Genişletmek için tıkla... Ranker markasını gördüm ama güvenip güvenebileceğimi bilmiyorum hava akışını bilmiyorum. En azından bilinen marka önerelimde suçlu biz olmayalım.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2020 #12 282742 dedi: Ranker markasını gördüm ama güvenip güvenebileceğimi bilmiyorum hava akışını bilmiyorum. En azından bilinen marka önerelimde suçlu biz olmayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam önü mesh kasanın hadi o olmadı Dark da önerebilirdiniz. Sinerji üretiyor Ranker'ı.
282742 dedi: Ranker markasını gördüm ama güvenip güvenebileceğimi bilmiyorum hava akışını bilmiyorum. En azından bilinen marka önerelimde suçlu biz olmayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam önü mesh kasanın hadi o olmadı Dark da önerebilirdiniz. Sinerji üretiyor Ranker'ı.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 14 Eylül 2020 #13 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam önü mesh kasanın hadi o olmadı Dark da önerebilirdiniz. Sinerji üretiyor Ranker'ı. Genişletmek için tıkla... Sinerji üretiyorsa sıkıntı yok demektir Hemen düzenleyeyim. 16GB RAM'e çıkartabilirim bu sayede. Teşekkürler.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam önü mesh kasanın hadi o olmadı Dark da önerebilirdiniz. Sinerji üretiyor Ranker'ı. Genişletmek için tıkla... Sinerji üretiyorsa sıkıntı yok demektir Hemen düzenleyeyim. 16GB RAM'e çıkartabilirim bu sayede. Teşekkürler.