Yeter RX 6600 ortalama 100-110W civarı güç tüketiyor oyunlarda bu 1660 Super'den bile düşük bir değer. RX 6000 serisi genel olarak düşük güç tüketimine sahip.
Yeter RX 6600 ortalama 100-110W civarı güç tüketiyor oyunlarda bu 1660 Super'den bile düşük bir değer. RX 6000 serisi genel olarak düşük güç tüketimine sahip.
O sıkıntı işte, siparişi vermeden konu açsaydın iyiydi para iadesinin ne zaman olacağı tamamen şans işi. Ama bana sorarsan RX 6600 fiyatları pek oynayacak gibi durmuyor uzun süredir bayağı ucuz, ikinci elde 3500-4000 TL'ye bile bulunuyorlar.
Arkadaşlar Sinerji'den RX6600 siparişim geldi taktım DxDiag kontrol ettim ve sürücülerini yükledim. Yapmam gereken başka bir şey var mı? 3400G kullandığım için BIOS'tan falan Graphics ayarları falan yapılıyor diye duydum bilginiz var mı? Hepinize çok teşekkür ederim bilgileriniz için.
Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Darboğaz yapması sisteme zarar vermez ki? Matematik ile anlatacağım. X in gücü 70 ynin 100. ama y yi darboğaz nedeniyle 80 güçte kullanıyorsunuz. Hangisini tercih edersiniz? Ve de yeni işlemci alınca gücü tamamen kullanabiliyorsunuz. 2. olarak site güvenilir, başka sitelerde de var o kart.
İlla 1660S istiyorsan temiz 2.el al, bu fiyata değmez. Bu kadar para verip RTX bile kullanamıyorsunuz. GTX serisi kartlar sıfır alınmamalı artık şahsi görüşüm. RTX serisi dışında kalan kartları almak isteyen herkese 2.el tavsiye ediyorum.
O sıkıntı işte, siparişi vermeden konu açsaydın iyiydi para iadesinin ne zaman olacağı tamamen şans işi. Ama bana sorarsan RX 6600 fiyatları pek oynayacak gibi durmuyor uzun süredir bayağı ucuz, ikinci elde 3500-4000 TL'ye bile bulunuyorlar.
Arkadaşlar Sinerji'den RX6600 siparişim geldi taktım DxDiag kontrol ettim ve sürücülerini yükledim. Yapmam gereken başka bir şey var mı? 3400G kullandığım için BIOS'tan falan Graphics ayarları falan yapılıyor diye duydum bilginiz var mı? Hepinize çok teşekkür ederim bilgileriniz için.
Star Wars battlefront 2 oyununda darboğaz sorunu yaşıyorum. Grafikleri ultraya çeksemde ara ara fps drop yiyorum ekran kartı kullanımı %70 lere düşüyor. Sorusu olan varsa cevaplarım.