3400G ve GTX 1660S seçimi mantıklı mı?

Yeter RX 6600 ortalama 100-110W civarı güç tüketiyor oyunlarda bu 1660 Super'den bile düşük bir değer. RX 6000 serisi genel olarak düşük güç tüketimine sahip.
Teşekkür ederim hocam sabah sipariş ettim akşam iptal talebi verdim Acaba para iadem hemen gerçekleşir mi?

Teşekkür ederim hocam sabah sipariş ettim akşam iptal talebi verdim Acaba para iadem hemen gerçekleşir mi?

O sıkıntı işte, siparişi vermeden konu açsaydın iyiydi para iadesinin ne zaman olacağı tamamen şans işi. Ama bana sorarsan RX 6600 fiyatları pek oynayacak gibi durmuyor uzun süredir bayağı ucuz, ikinci elde 3500-4000 TL'ye bile bulunuyorlar.

Arkadaşlar Sinerji'den RX6600 siparişim geldi taktım DxDiag kontrol ettim ve sürücülerini yükledim. Yapmam gereken başka bir şey var mı? 3400G kullandığım için BIOS'tan falan Graphics ayarları falan yapılıyor diye duydum bilginiz var mı? Hepinize çok teşekkür ederim bilgileriniz için.

Neden mesela hocam?

Hocam XT de olsa o alınır.

Hangi model PSU?

Hayırlı olsun, bir oyuna falan gir dene genelde harici ekran kartı takıldığında otomatik olarak BIOS onu aktif eder.

Hayırlı olsun, bir oyuna falan gir dene genelde harici ekran kartı takıldığında otomatik olarak BIOS onu aktif eder.

Denedim hocam sıkıntı yok. Teşekkür ederim.

Güncelleme

Star Wars battlefront 2 oyununda darboğaz sorunu yaşıyorum. Grafikleri ultraya çeksemde ara ara fps drop yiyorum ekran kartı kullanımı %70 lere düşüyor. Sorusu olan varsa cevaplarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…