3400G'li sistem toplama

1. evet.
2. aslında 500W modeli de var ama 600W modeli arasında 20 TL fark var olduğu için zararı olmaz.
3. site güvenilir, forumda araştırabilirsiniz.

Attığınız kasa oldukça güzelmiş normalde Aerocool One frost düşünüyordum ama bunu görünce bunu alasım geldi .

Zalman genel olarak mı güvenilmez yoksa bazı modelleri mi? Eğer genel olarak güvenilmez ise önerebileceğiniz güvenilir bir marka var mı? (Fiyatı uçuk olmasın ).

Önerdim hocam zaten, bir markaya güvenilmez demek yerine modele güvenilmez, aşırı güvenilir demek doğru.

WattGiga bir daha güvenilir bir güç kaynağı, diğeri patlar demiyorum ama attığım biraz daha iyi.

Emin misiniz? Tam tersi olması gerekiyor diye biliyorum. Wattgiga eski olanı, Megamax gayet iyi bir seri ve güvenilir. Yanlış biliyorsam düzelt lütfen.

1. evet.
2. aslında 500W modeli de var ama 600W modeli arasında 20 TL fark var olduğu için zararı olmaz.
3. site güvenilir, forumda araştırabilirsiniz.

Son bir soru daha sorayım dostum, RAM'leri çift kanal olarak kullanmak için yapmam gereken ne var, yani anakartta mı, işlemcide mi yoksa alacağım RAM'lerde mi bu özelliği aramam gerekiyor. Yani önerdiğiniz sistemi çift kanal RAM olarak kullanabilir miyim?

Nasıl anlamadım?

Uyumluluk diyorsan aynı 2 ramden alırsan bir sorunla karşılaşmazsın. Yani attığım parçaları alabilirsin.

Sadece XMP profilini etkinleştirmeyi unutma. 3400G'den iyi bir performans almak için çift kanal 3200Mhz ram mecbur.

Geçen bir konuda birisi anakartın çift kanal teknolojisini destekliyor mu demişti, diğer kişide çift kanal teknolojisini anakart değil RAM belirler gibi bir şeyler söylemişti ondan kafam karıştı.(Biraz araştırdım çift kanal desteği varmış.)

https://www.amd.com/en/products/apu/amd-ryzen-5-3400g burada RAM hızı 2933'e kadar yazıyor. 3200MHz'li RAM'leri çalıştırırken bir sıkıntı olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…