3408 Liraya Sistem Toplama

Rahode

Hectopat
Daha fazla  

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence cemoo nick li arkadaşın yaptığı sistem daha iyi hocam bunu alın.

MSI ekran kartı ? (Elendi)
Xigmatek 750+80 w ile oc yaparsam benim için ideal olacak yukarıdan ve yanlardan fan destekleri sayesinde.
Msi z97 için işlemci K serilerinden olmalı.
500GB bana yetmez.
Ramlerde neden bir değişiklik yaptınız ? Benimkiler ile onlar arasındaki fark nelerdir ?

Hadi bütün dedikleriniz tamamda msi ekran kartını alın bence soğutma konusunda bence 1 numara.

Ama sadece soğutma konusunda bir numara dostum. GTX 770 AMP! ile bir performans karşılaştırması yaptır.

Hocam arasındaki farkı fps olarak sölüyorum en fazla 5 fps hadi 10 olsun Küçük bir o.c ile bunu ikiye katlarsınız şimdi diyeceksin zotac 770 de o.c yaparım fps olarak sölüyorum 10 fps alırken fps 15-20 fps alırsınız msi geçerseniz ama msi soğutma bakımından oc yaparken daha yaralı olur. Orda demişsiniz zaten (Xigmatek 750+80 w ile oc yaparsam benim için ideal olacak yukarıdan ve yanlardan fan destekleri sayesinde) bak burda soğutmayı düşünüyorsunuz inşallah anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…