3440x1440p OLED monitör almak mantıklı mı?

Doğan Akbay

Kilopat
Daha fazla  
Sizce 3440x1440p OLED bir monitör almak mantıklı mı? 4080 Super'li sistemim var. Gelecekte durumu nasıl olur? Başka çözünürlükteki monitörlere mi bakmalıyım?

2K Ultrawide OLED monitör ömürlük olur. Düşündüğünüz model nedir?

Samsung Odyssey G8 OLED mi?

3440x1440 çözünürlük herkesin sevebileceği bir yapıda değil öncesinde kendiniz görüp karar vermeniz daha doğru olacak. Ben kullanıyorum başlarda alışması zor oldu ama şimdi memnunum. Tabii bu çözünürlük 2K ile 4K arasında bir yerde 4K OLED bir monitör daha iyi olabilir o fiyata çıkabilecek bütçeniz varsa.

Alırsan Discord gibi ortamlarda ekran açtığın zaman eski tip internet cafelerdeki gibi 640x480 ekran gösterir. Ben olsam 1920x1080 olanı alırdım hem daha iyi hem ekran açınca 640x480 olmuyor.

Alırsan Discord gibi ortamlarda ekran açtığın zaman eski tip internet cafelerdeki gibi 640x480 ekran gösterir. Ben olsam 1920x1080 olanı alırdım hem daha iyi hem ekran açınca 640x480 olmuyor.
Adam 4080 superli sisteme fhd alarak neden çöpe atsın ekran kartını

2K ultrawide OLED monitör ömürlük olur. Düşündüğünüz model nedir?

Samsung Odyssey G8 OLED mi?

Evet hocam LS34BG850suxuf.

Hocam OLED görüntüleri çok güzel diyor herkes. Ben de o yüzden daha yakından incelemeye başladım ürünü. Ve Samsung'un kullandığı yeni teknolojiyle OLED yanığı olma olasılığı da çok azaltılmış diye duydum.

Konuyu takibe aldım. G8 oled almayı düşünüyorum ama çok aradayım. Pubg lol tarzı oyunlarda, hatta genel olarak oyunlarda, günlük işlerde, yazılımda nasıl olur bi türlü emin olamadım.

Adam 4080 Super'li sisteme FHD alarak neden çöpe atsın ekran kartını.

Ama bir düşünsene almışsın o ekranda monitör arkadaşın kankaaaa ekran açsana be diyecek (malum siteyi illa görcek ) sonra o ekran tıpkı 2009 internet cafeler gibi cafeye girince abi krysis var mı krysis diyecek birisi odadan gelip 640x480 ekran yani sarmaz.

OLED olarak zaten lafım yok bende OLED kullanıyorum çok memnunum sadece çözünürlük için dedim 3440x1440 uzatılmış bir formda bu da herkesin sevemeyeceği bir yapı o yüzden dedim.

Konuyu takibe aldım. G8 oled almayı düşünüyorum ama çok aradayım. Pubg lol tarzı oyunlarda, hatta genel olarak oyunlarda, günlük işlerde, yazılımda nasıl olur bi türlü emin olamadım.
Şu anda 22,5K'ya düştü. Kaçırılmaz bence. Taksitte var. Satıcı da Mediamarkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…