345 all star alınır mı?

kaanzzz

Hectopat
Dershaneye yazıldım ve 345 all star kaynaklarını 8K vereceklerini söylediler. Sizce alını mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal fiyatından bayağı ucuzmuş aslında içinde kitap vs setlerini veriyorlarsa değerlendirilebilir aslında normalde olsa 25k 30k edecek hizmet değil ama bütçeniz kısıtlıysada almayın zaten birçok konu anlatımı vs YouTube'da bulabileceğiniz videolar yani karar tamamen sizin.

Seviyenizle ilişkili bir durum. Bana kalırsa düşük net yapanlar için ideal fakat iyi yapanlar için aynısını söyleyemem.

Tüm her şey dahil hocam.

Seviyenizle ilişkili bir durum. Bana kalırsa düşük net yapanlar için ideal fakat iyi yapanlar için aynısını söyleyemem.

Ortalama bir net yapıyorum hocam.

345'in her kitabı güzel değil hocam.

Doğru soyluyorsunuz sizin fikirlerinizi de alayım dedim hocam.

Ortalama bir net yapıyorum hocam.
Gerek yok zaten oradaki tüm hocaların youtubede kendi kanalı ve o kanalda aynı konuları anlattığı videoları mevcut. Zaten ekstradan birde dershaneye gidiyormuşsunuz bana kalırsa yeterli o parayla deneme ve kitap alıp çözmek çok daha mantıklı. 345'in tyt kitapları bana göre orta altı seviyede. Öneri olarak mesela matematikte ortalama netten kastınız 20 bandıysa Acile yönelebilirsiniz çünkü 345'in kitaplarında size bir şeyler katacak en fazla 50 60 soru çıkacaktır ki bu da bir kitap çözmeye değecek bir miktar değil.

345'in normal kitaplarını çok daha ucuza alıp çok iyi olmadığı derslerde (Biyoloji, Kimya gibi) daha iyi kitaplar alabilirsiniz.

345'in normal kitaplarını çok daha ucuza alıp çok iyi olmadığı derslerde (biyoloji, kimya gibi) daha iyi kitaplar alabilirsiniz.

Bende az önce bir hesap yaptım ve 345 yayınlarının tüm sayısal TYT ve AYT soru bankaları 3 k ya geliyor. All starın içindeki kitapların normal kitaplara göre çok farkının olmadığını düşünüyorum.

Hocam 345 orta-alt kesime hitap eden ve boş yere fazla fazla soru doldurulan bir kitap. Sadece geometrisini seviyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…