Normal fiyatından bayağı ucuzmuş aslında içinde kitap vs setlerini veriyorlarsa değerlendirilebilir aslında normalde olsa 25k 30k edecek hizmet değil ama bütçeniz kısıtlıysada almayın zaten birçok konu anlatımı vs YouTube'da bulabileceğiniz videolar yani karar tamamen sizin.
Normal fiyatından bayağı ucuzmuş aslında içinde kitap vs setlerini veriyorlarsa değerlendirilebilir aslında normalde olsa 25k 30k edecek hizmet değil ama bütçeniz kısıtlıysada almayın zaten birçok konu anlatımı vs YouTube'da bulabileceğiniz videolar yani karar tamamen sizin.
Gerek yok zaten oradaki tüm hocaların youtubede kendi kanalı ve o kanalda aynı konuları anlattığı videoları mevcut. Zaten ekstradan birde dershaneye gidiyormuşsunuz bana kalırsa yeterli o parayla deneme ve kitap alıp çözmek çok daha mantıklı. 345'in tyt kitapları bana göre orta altı seviyede. Öneri olarak mesela matematikte ortalama netten kastınız 20 bandıysa Acile yönelebilirsiniz çünkü 345'in kitaplarında size bir şeyler katacak en fazla 50 60 soru çıkacaktır ki bu da bir kitap çözmeye değecek bir miktar değil.
Bende az önce bir hesap yaptım ve 345 yayınlarının tüm sayısal TYT ve AYT soru bankaları 3 k ya geliyor. All starın içindeki kitapların normal kitaplara göre çok farkının olmadığını düşünüyorum.
Bende az önce bir hesap yaptım ve 345 yayınlarının tüm sayısal TYT ve AYT soru bankaları 3 k ya geliyor. All starın içindeki kitapların normal kitaplara göre çok farkının olmadığını düşünüyorum.