talhaballer Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #1 Bu sene mezuna kalacağım. Sizce almak mantıklı mı? Uygulama yorumlarına falan baktığımda çoğu kişi önermemiş. Kullananlar neden iyi veya kötü olduğunu söyleyebilir mi? Kendi disiplinimi kuracağıma inanıyorum ama babam almak konusunda çok zorluyor.
Bu sene mezuna kalacağım. Sizce almak mantıklı mı? Uygulama yorumlarına falan baktığımda çoğu kişi önermemiş. Kullananlar neden iyi veya kötü olduğunu söyleyebilir mi? Kendi disiplinimi kuracağıma inanıyorum ama babam almak konusunda çok zorluyor.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.079 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #2 Kendiniz halledin hocam bu tarz şeylere gerek yok. YouTube'da bir sürü konu anlatımı videoları mevcut. Bunun yerine eğitim koçu daha mantıklı olabilir ücretleri ne kadar bilmiyorum.
Kendiniz halledin hocam bu tarz şeylere gerek yok. YouTube'da bir sürü konu anlatımı videoları mevcut. Bunun yerine eğitim koçu daha mantıklı olabilir ücretleri ne kadar bilmiyorum.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.874 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 10 Ağustos 2025 #3 İlla bir koçluk hizmeti alacaksanız düşünülebilir, bence Baykuş Mentorluk hizmetine de bir göz atın. Aileniz çok zorlamıyorsa bence vazgeçirin bu fikirden, tek başınıza disiplin sağlayabilirseniz çok daha iyi olur.
İlla bir koçluk hizmeti alacaksanız düşünülebilir, bence Baykuş Mentorluk hizmetine de bir göz atın. Aileniz çok zorlamıyorsa bence vazgeçirin bu fikirden, tek başınıza disiplin sağlayabilirseniz çok daha iyi olur.
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 11 Ağustos 2025 #4 Alınmaz, tam bir para tuzağı.