345 Paragraf vs Hız ve Renk paragraf

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
345 Paragraf vs Hız ve Renk paragraf.

Arkadaşlar elimde 345'in 2023 basım paragrafı var. Bu kitabı yapabiliyorum. Ama bazı yerlerde önce hız ve renk çözülmesi gerektiğini önermiş, sizce ne yapmalıyım? Hız ve renk almama gerek var mı?

345 paragraf ana düşünce : 88 Sorudan 55 doğru 33 yanlışım var.

Son düzenleme:
345 yapa biliyorum ama hocam.

55 doğru 33 yanlışım var ana düşünceden. bu iyi bir istatistik mi kötü mü bilmiyorum :/
Hocam gerçekçi olmak gerekirse vasat istatistik. Çözüyorum dediğiniz bunlarsa çözemiyorsunuz.

345 yapabiliyorum ama hocam.

55 doğru 33 yanlışım var ana düşünceden. Bu iyi bir istatistik mi kötü mü bilmiyorum :/

ÜçDörtBeş yayını hız ve Renk'e göre biraz daha zor, hız ve renk biraz daha giriş-orta seviye eğer çözmediysen limit paragraf çözebilirsin sınav zorluğuna yakın orta-zor arası. İlerleyen dönemlerde daha zor bir şey istersen acil yayınlarının paragraf denemesi var aşırı dikkat ölçüyor en zoru diyebilirim. Zor soracağım diye saçmalamamışlar zira bazı yayınlar "zor" adı altında saçmalıyor.

Hocam gerçekçi olmak gerekirse vasat istatistik. Çözüyorum dediğiniz bunlarsa çözemiyorsunuz.
Hocam valla güldürdünüz bende marifetmiş gibi bununla övünüyordum. Sizce ne yapayım peki sınava 20 gün kaldı. Hız ve renk paragrafı alayım mı ?

ÜçDörtBeş yayını hız ve Renk'e göre biraz daha zor, hız ve renk biraz daha giriş-orta seviye eğer çözmediysen limit paragraf çözebilirsin sınav zorluğuna yakın orta-zor arası. İlerleyen dönemlerde daha zor bir şey istersen acil yayınlarının paragraf denemesi var aşırı dikkat ölçüyor en zoru diyebilirim. Zor soracağım diye saçmalamamışlar zira bazı yayınlar "zor" adı altında saçmalıyor.
Ama yukarıda bir arkadaşımız vasat dedi. Yani şuan 345 daha zor bir kitaba geçmek saçma olmaz mı ?

Hocam vallahi güldürdünüz bende marifetmiş gibi bununla övünüyordum. Sizce ne yapayım peki sınava 20 gün kaldı. Hız ve renk paragrafı alayım mı?

Ama yukarıda bir arkadaşımız vasat dedi. Yani şu an 345 daha zor bir kitaba geçmek saçma olmaz mı?

Evet şu anda daha zor bir kitaba geçmek çok mantıklı olmayabilir bunun yerine daha çok paragraf çözmeyi hedefle bence soruları nereden kaçırıyorsun ona bak iz bırakarak okuma taktiğini dene(sana vakit de kazandırır). Bir de TYT MSÜ son 6 yılın çıkmış sorularını çözebilirsin en azından ÖSYM'nin zorluğunu kavrarsın.

Evet şu anda daha zor bir kitaba geçmek çok mantıklı olmayabilir bunun yerine daha çok paragraf çözmeyi hedefle bence soruları nereden kaçırıyorsun ona bak iz bırakarak okuma taktiğini dene(sana vakit de kazandırır). Bir de TYT MSÜ son 6 yılın çıkmış sorularını çözebilirsin en azından ÖSYM'nin zorluğunu kavrarsın.
Tamamdır hocam bu dediklerinizi yapacağım. Şimdi benim hız ve renk paragrafı almama gerek var mı yok mu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı