Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Ben az önce 2 tane Gold aldıktan sonra 1 tane 1 aylık Gold aldım ve sonra 2 tane 3 aylık Gold alabildim. Yani toplamda 13 aylık Gold alıp sonra 1 aylık Ultimate alıp dönüştürdüm fakat daha fazlasını yapamadım.
12 aydan daha fazla Gold alamıyorsun. 12 ay Gold aldıktan sonra, 2 defa ultimate alabilirsin. 14 ay olur.

İstediğin kadar ultimate alabilirsin artık. Aldıkça uzayacaktır.

Şimdi Hocam. Yanlış anlamadıysam sırasıyla xbox live gold alıyoruz, tekrarı kapatıyoruz. Bu işlemi totalde 4 kez yapacağız. Sonrasında peşine bir adet Ultimate alıp işlemi tamamlayacağız değil mi? Bu arada nays hesabı açtım. Onaylı hesaba geçiş yaptım. Banka kartımı ekledim 300 TL eklemek istediğimde hata veriyor. Başka bir miktar eklemeyi denemedim. Ayrıca Nays hesabına attığım parayı geri banka hesabıma gönderebiliyor muyum? 3D onayını yaptıktan sonra tamamlanamadı diyor.

Nays tarafını ben bilmiyorum. Onun harici dedikleriniz doğru.

Ben şu anda Live Gold alımını Nays ile tamamladım ( 3 + 3 + 3 + 3 + 1 / ay şeklinde ). Bende 330 TL bakiye yükledim ilk yüklemeye 20TL hediye veriyormuş bilgin olsun. Benim ilk 75 TL'lik harcamamda 2 sefer çekim olmuş bundan dolayı 75TL harcama - iade görünüyor ancak bakiyeme yansımadı müşteri temsilcisiyle görüştüm 2 iş günü içinde yansır dedi. Böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum çok can sıkıcı oldu bu yüzden tekrar bakiye yüklemek durumunda kaldım. Diğer soruna gelecek olursak "para gönder" butonu var ancak 2 defa yükleme yapmama rağmen
"Önce Yükle Sonra Gönder -Para gönderebilmek için 1 seferlik sana ait banka hesabıyla Nays hesabına para yüklemelisin." uyarısıyla karşılaşıyorum yani parayı şu an için geri çekebildiğim falan yok Nays bana pek güven vermedi iade gelecek olan para ile tüm bakiyeyi harcadıktan sonra bir daha kullanmayı düşünmüyorum.
Ayrıca Nays kullanmamıza sebep olan %20 hediye para (100TL ile sınırlı) 3 iş günü içerisinde hesaba yansıyor bunu da eklemiş olayım.

Onaylı hesaba geçtiğim için 50 TL verdi. Eklemek isterim.

Ziraat ile gönderecektim, isim kısmına Nays yazmam gerekiyor gibi duruyor ancak ziraate ibanı girdiğimde TÜ*** İŞ*** BA*** AN*** Şİ*** şeklinde ipucu veriyor. Kararsız kaldım Nays yazıp yazmamakta.

Onaylı hesaba geçtiğim için 50 TL verdi. Eklemek isterim.

Ben uygulamada onaylı hesaba falan denk gelmedim sizden sonra tekrar kurcaladım ama bulamadım. Bilgilerimi görebildiğim kadarıyla eksiksiz girdim sizin bahsettiğiniz onaylı hesap durumunu bilmiyorum. Yatırımı IBAN'la değil bankamatik kartıyla yaptım kolayıma geldiği için. Bu şekilde yatırım sonucunda 20TL verdi bana.
Edit: Evet Onaylı hesap Yenilikler butonundaymış onaylı hesap durumu aslında tahmin ettiğim üzere iban ile para yatırmaktan geçiyormuş aydınlattığın için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…