Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

ultimate aldıktan sonra tekrardan PC Game Pass almaya ihtiyacım neden olsun ki? sonuçta ultimate hepsini kapsıyor
14 aylık süre tamamlandıktan sonra ultimate'den otomatik devam etmesi yerine daha ucuz olduğu için PC Game Pass almak isteyebilirsiniz, onu söyledim.

14 aylık süre tamamlandıktan sonra ultimate'den otomatik devam etmesi yerine daha ucuz olduğu için PC Game Pass almak isteyebilirsiniz, onu söyledim.
anladım hocam dediğinizi. son olarak ben de şu an pc için game pass var ya onu ultimate ile arasında fiyat farkını ödeyerek ultimate yükseltebilir miyim yoksa direkt ultimate mi almam gerekiyor illa

anladım hocam dediğinizi. son olarak ben de şu an pc için game pass var ya onu ultimate ile arasında fiyat farkını ödeyerek ultimate yükseltebilir miyim yoksa direkt ultimate mi almam gerekiyor illa
Değişim gibi bir seçenek yok ancak iade ederek o 1 aylık yerine sıfırdan Ultimate Game Pass alabilirsiniz ama Live Gold'ları etkiler mi müşteri hizmetleriyle görüşerek hareket edin derim. Live Gold ödemelerini geri alamayan, sonrasında müşteri hizmetlerine ulaşan insanlar vardı.

Live Gold'u iade etmeyeceğim ki neden etkilesin onu

Gerçi siz ultimate'e çevirmediğiniz için birlikte sayılmıyor. Tekil olarak iade edip ultimate alabilirsiniz.
hocam ultimate aldım live gold üyeliğim iptal olmuş gözüküyor ancak game pass ultimate üyeliğim ise 28.07.2024 tarihine kadar gözüküyor herhangi bi problem yok di mi bu durumda?

hocam ultimate aldım live gold üyeliğim iptal olmuş gözüküyor ancak game pass ultimate üyeliğim ise 28.07.2024 tarihine kadar gözüküyor herhangi bi problem yok di mi bu durumda?
Hayır, 13 aylık game pass'iniz var işte.

Normal PC Game Pass'e 30 TL olana zam diğerleri ile aynı gün gelmeyecek diyenler var doğru mu?

Bunu sadece 3 aylık olarak da yapabiliyor muyuz? Yani aslında 4 oluyor Ultimate ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…