Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Kanka PC icin tarih verilmediki.

Türkiye için geçerli değil o haber, aynı fiyat kalacak ülkeler için geçerli. Bizde diğer paketlerden de anladığımız kadarıyla kur güncellemesi yapılacak. 70 ₺ + bir fiyat verilecektir PC Game Pass için de.

Bildiğim kadarıyla PC için zamlanacak veya zamlanmayacak da denmedi galiba. Fakat konsol zamlanacak dendiği için herkes PC'nin'de zamlanacağını düşünüyor.

Yok canım PC zamlanacagi kesin zaten ama tarih vermediler sadece. Hem Blizzard satın alımı Game Pass fiyatlarını arttıracak mı diye soru sorulmus bir Xbox calisanina öyle birşey düşünülmüyor demis.

Biliyorum ama umutlanmamak elde değil, Elden Ring, Rust, Squad o bu şu derken 1, 5K oyun aldım bir de bunu alacağımda para yok.

Biliyorum ama umutlanmamak elde değil, Elden Ring, Rust, Squad o bu şu derken 1, 5K oyun aldım bir de bunu alacağımda para yok.

Almanya için aynı görsel bu şekilde. Onların PC Game Pass yeni tarifeye girmeyeceği için 3 gün içerisinde sona erecek diye belirtmemişler. Bizde fiyat değişikliği olacağı için belirtmişler, umut meselesi değil maalesef.

Aaahah. Yazik vallahi halimize.

Kanka son gün ne zaman bende PC yok bakamiyorum.

Son düzenleme:
"Aldığımız 12 aylık "Xbox Live Gold" abonelikleri Ultimate'e dönüşüyor. +1 ay da Ultimate'imiz oluyor. Toplamda 13 ay 345 TL'ye Xbox Game Pass Ultimate sahibi oluyoruz."

@Berkay Kiraz Kusura bakmayın hocam, emin olmak için soruyorum. 12 aylık bütün Xbox Live Gold, PC oyunlarının da dahil olduğu Xbox Ultimate'e dönüşüyor değil mi? Xbox'um yok, sadece Game Pass'a gelecek PC oyunları için alacağım.

Son düzenleme:
Ultimate, hem PC'yi hem de konsolu kapsıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…