Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Hocalarım şu an yapılabiliyor mu 1 yıllık? Mevcutta 10 günlük game pass pc aboneliğim mevcut, birisi kısaca açıklayabilir mi benim durumum için?

Hocalarım şu an yapılabiliyor mu 1 yıllık? Mevcutta 10 günlük Game Pass PC aboneliğim mevcut, birisi kısaca açıklayabilir mi benim durumum için?

Evet, 3 yilda yapilabiliyor. Ultimate olmadigi sürece yapabilirsin.
1 yil üzeri alabilmek icin sayfanin sahibinin dedigi gibi yapıyorsun ama en son bir aylik Ultimate almadan önce istedigin kadar aylik Game Pass PC veya Xbox Game Pass (hangi paketi aldigin fark etmiyor) aliyorsun. En son 1 aylik Ultimate alıyorsun. Tümü Ultimate oluyor.

Bu yanlış bilgi 2 gün önce yenilenen aboneliğim vardı.
Yanlış bilgi değil, bazılarında olmuyor.

Hayat kurtarıcısınız, teşekkür ederim.

Saat 00.00 da zam gelecek yani 3 saat 30 dakika kaldı bu postu attığımdan itibaren.

Evet hocam Gold'un yinelenen ödemesini kapatarak aldım.

Burada aktif olan PC Game Pass üyeliğimin yinelenen ödemesi açık şekilde satın alabilir miyim diye sormak istemiştim sorun olmuyormuş.
Selamun aleyküm yinelenen faturayı kapattım ama daha fazla alamıyorum uzat seçeneği falan yok sadece game passe yükseltebiliyorum neden acaba?

O nasıl oldu tam olarak? 3 aylık olandan daha fazla mı aldınız.
Burada yazmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…