XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Selam hocalarım. Şu anda aktif matematik çözüyorum ve aktiften sonra 345 TYT matematik kitabına geçeceğim. Sizce net artışı sağlar mı?
Selam hocalarım. Şu anda aktif matematik çözüyorum ve aktiften sonra 345 TYT matematik kitabına geçeceğim. Sizce net artışı sağlar mı?
burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 18 Aralık 2023 #2 XFG dedi: Selam hocalarım. Şu anda aktif matematik çözüyorum ve aktiften sonra 345 TYT matematik kitabına geçeceğim. Sizce net artışı sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Sen düzgün çalışmadıkça kitap bir işe yaramaz.
XFG dedi: Selam hocalarım. Şu anda aktif matematik çözüyorum ve aktiften sonra 345 TYT matematik kitabına geçeceğim. Sizce net artışı sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Sen düzgün çalışmadıkça kitap bir işe yaramaz.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Aralık 2023 #3 XFG dedi: Selam hocalarım. Şu anda aktif matematik çözüyorum ve aktiften sonra 345 TYT matematik kitabına geçeceğim. Sizce net artışı sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Adamakıllı çözdüğün 10 TYT sorusu bile netini arttırabilir. Önemli olan hakkınla çözmek.
XFG dedi: Selam hocalarım. Şu anda aktif matematik çözüyorum ve aktiften sonra 345 TYT matematik kitabına geçeceğim. Sizce net artışı sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Adamakıllı çözdüğün 10 TYT sorusu bile netini arttırabilir. Önemli olan hakkınla çözmek.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 18 Aralık 2023 #4 XFG dedi: Selam hocalarım. Şu anda aktif matematik çözüyorum ve aktiften sonra 345 TYT matematik kitabına geçeceğim. Sizce net artışı sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Sana bağlı, senin seviyenden daha üstse sağlar.
XFG dedi: Selam hocalarım. Şu anda aktif matematik çözüyorum ve aktiften sonra 345 TYT matematik kitabına geçeceğim. Sizce net artışı sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Sana bağlı, senin seviyenden daha üstse sağlar.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.638 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #5 Sağlar tabii. Soru tarzlarını pekiştirmiş oluyorsun sonuçta, sınavda ya da denemede işini kolaylaştırır.
Sağlar tabii. Soru tarzlarını pekiştirmiş oluyorsun sonuçta, sınavda ya da denemede işini kolaylaştırır.
Ellie7091 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 838 Çözümler 4 18 Aralık 2023 #6 Soruc çeşitliliği her zaman iyidir. Siz soru çözdükçe aklınızda benzerleri de oturur. Elinizden geleni yaparsanız inşallah halledersiniz.
Soruc çeşitliliği her zaman iyidir. Siz soru çözdükçe aklınızda benzerleri de oturur. Elinizden geleni yaparsanız inşallah halledersiniz.
guneralp Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 18 Aralık 2023 #7 XFG dedi: Selam hocalarım. Şu anda aktif matematik çözüyorum ve aktiften sonra 345 TYT matematik kitabına geçeceğim. Sizce net artışı sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Çok temelden eksiğiniz varsa onda da zorlanırsınız. 8-10 net arası yapanlar için ideal bir kitap.
XFG dedi: Selam hocalarım. Şu anda aktif matematik çözüyorum ve aktiften sonra 345 TYT matematik kitabına geçeceğim. Sizce net artışı sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Çok temelden eksiğiniz varsa onda da zorlanırsınız. 8-10 net arası yapanlar için ideal bir kitap.
XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #8 guneralp dedi: Çok temelden eksiğiniz varsa onda da zorlanırsınız. 8-10 net arası yapanlar için ideal bir kitap. Genişletmek için tıkla... Aktif bitirip, acil yayınları matematiğin ilacı TYT soru bankası ile 345 TYT matematiği aynı anda götürmeyi düşünüyorum. burke35 dedi: Sen düzgün çalışmadıkça kitap bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Phanzox dedi: Adamakıllı çözdüğün 10 TYT sorusu bile netini arttırabilir. Önemli olan hakkınla çözmek. Genişletmek için tıkla... WHT dedi: Sana bağlı, senin seviyenden daha üstse sağlar. Genişletmek için tıkla... Changing Star dedi: Sağlar tabii. Soru tarzlarını pekiştirmiş oluyorsun sonuçta, sınavda ya da denemede işini kolaylaştırır. Genişletmek için tıkla... Ellie7091 dedi: Soruc çeşitliliği her zaman iyidir. Siz soru çözdükçe aklınızda benzerleri de oturur. Elinizden geleni yaparsanız inşallah halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşlar. Aktiften sonra matematiğin ilacından devam edip 345 TYT matematik ile aynı anda götüreceğim. Son düzenleme: 18 Aralık 2023
guneralp dedi: Çok temelden eksiğiniz varsa onda da zorlanırsınız. 8-10 net arası yapanlar için ideal bir kitap. Genişletmek için tıkla... Aktif bitirip, acil yayınları matematiğin ilacı TYT soru bankası ile 345 TYT matematiği aynı anda götürmeyi düşünüyorum. burke35 dedi: Sen düzgün çalışmadıkça kitap bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Phanzox dedi: Adamakıllı çözdüğün 10 TYT sorusu bile netini arttırabilir. Önemli olan hakkınla çözmek. Genişletmek için tıkla... WHT dedi: Sana bağlı, senin seviyenden daha üstse sağlar. Genişletmek için tıkla... Changing Star dedi: Sağlar tabii. Soru tarzlarını pekiştirmiş oluyorsun sonuçta, sınavda ya da denemede işini kolaylaştırır. Genişletmek için tıkla... Ellie7091 dedi: Soruc çeşitliliği her zaman iyidir. Siz soru çözdükçe aklınızda benzerleri de oturur. Elinizden geleni yaparsanız inşallah halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşlar. Aktiften sonra matematiğin ilacından devam edip 345 TYT matematik ile aynı anda götüreceğim.
Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.061 Çözümler 3 18 Aralık 2023 #9 XFG dedi: Aktif bitirip, acil yayınları matematiğin ilacı TYT soru bankası ile 345 TYT matematiği aynı anda götürmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim arkadaşlar. Aktiften sonra matematiğin ilacından devam edip 345 TYT matematik ile aynı anda götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yapmaktayım netlerinde güzel bir artış olur.
XFG dedi: Aktif bitirip, acil yayınları matematiğin ilacı TYT soru bankası ile 345 TYT matematiği aynı anda götürmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim arkadaşlar. Aktiften sonra matematiğin ilacından devam edip 345 TYT matematik ile aynı anda götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yapmaktayım netlerinde güzel bir artış olur.
XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #10 Gokhan Bird dedi: Bende öyle yapmaktayım netlerinde güzel bir artış olur. Genişletmek için tıkla... Peki siz nasıl 20-25 net artırmıştınız hocam?
Gokhan Bird dedi: Bende öyle yapmaktayım netlerinde güzel bir artış olur. Genişletmek için tıkla... Peki siz nasıl 20-25 net artırmıştınız hocam?