345 TYT Matematik vs TYT Matematiğin İlacı

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
345 TYT Matematik vs TYT Matematiğin İlacı

Arkadaşlar iki kaynakta elimde siz olsanız ve başlangıç olsanız hangisini çözersiniz? Matematiğin ilacını çözmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar mezunum ben öyle mi deniyor bilmiyorum. Geçen sene öylesine girmiştim.
1747305574144.png

Son düzenleme:
345 TYT matematik vs TYT matematiğin ilacı.

Arkadaşlar iki kaynakta elimde siz olsanız ve başlangıç olsanız hangisini çözersiniz? Matematiğin ilacını çözmeyi düşünüyorum.

11.sınıfsanız ya da 12.sınıfa geçtiyseniz bir tane Eyüp b video destekli defter alıyorsunuz yanına da 345 TYT matematik alıyorsunuz bu kadar hocam.

ben olsam ikisini de çözerdim. Biraz uzatır ancak iki taraf da güzel sorular içeriyor. Matematiğin ilacı temelden alıyor ve çok zor bir kitap değil bu yüzden rahat bitecek bir kitap. 345 ise temelden başlayıp seviye seviye arttırarak gidiyor. Bu yüzden güzel ancak bitirmesi uzun sürüyor.

345 çözmek daha mantıklı geliyor ama. İçinde çıkmış soruları barındırması bence bir avantaj.

ben olsam ikisini de çözerdim. Biraz uzatır ancak iki taraf da güzel sorular içeriyor. Matematiğin ilacı temelden alıyor ve çok zor bir kitap değil bu yüzden rahat bitecek bir kitap. 345 ise temelden başlayıp seviye seviye arttırarak gidiyor. Bu yüzden güzel ancak bitirmesi uzun sürüyor.

345 çözmek daha mantıklı geliyor ama. İçinde çıkmış soruları barındırması bence bir avantaj.
Sınava 20 gün kaldı ama hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı