3450 TL'ye Z97 sistem alınır mı?

Güç kaynağı ve kasa Powerboost. Yani kalitesiz. Hem de bayağı. Afox hakkında kesin bir bilgim olmasa da kaliteli olmadığını düşünüyorum. Bence bu sistem alınmaz.
Daha iyisi illaki vardır bugün atılan ilanlara baktım sadece. Siz de atın müsaitseniz PSU'su anakartı iyi bir şey.

Bu devirde uygun fiyata fazla sistem kalmadı. O 3000 küsur TL'lere Ryzen 9 aldığımız günler geride kaldı. i7 4790K'lı sistem gayet iyi.

Fazlasıyşa haklısın, ama yazanlara da kızmıyorum iyiliğimi düşünüyorlar yeni nesil atıyorlar fakat benim için aşırı gereksiz, kendimi zorlar bekler RTX'li sistem alırım ama benim için anlamı kalmaz.
Daha iyisi illaki vardır bugün atılan ilanlara baktım sadece. Siz de atın müsaitseniz PSU'su anakartı iyi bir şey.

Önerin için teşekkür ederim kral, Power Boost kasa kullanmıştım diğer kasalar ile aynıydı yani.

Alınmaz o bilgisayar anca Windows 7 kaldırır çöp sistem arkadaşlar sana güzel sistem toplayacaklardır.
Bu devirde uygun fiyata fazla sistem kalmadı. O 3000 küsur TL'lere Ryzen 9 aldığımız günler geride kaldı. i7 4790K'lı sistem gayet iyi.

Ne iyisi ya 2.el güzel toplama bilgisayar alabilir.

Alınmaz o bilgisayar anca Windows 7 kaldırır çöp sistem arkadaşlar sana güzel sistem toplayacaklardır.

Ne bu mahalle bilgisayarcısı yorumu mu? 3.5kya tabletten hallice laptop alırsın.

Bana kaliteli parçalardan aynı fiyata aynı güçte yeni nesil bir sistem toplarsan senden özür dileyeceğim. Sizin fiyatlardan haberiniz yok galiba. Şurada İ3 10100F bile 2K TL'ye yaklaşmış. Üstelik İ7 4790K'nın OC yapılabilme gibi bir özelliği de var. İşlemciyi geçtim 2x8 RAM olmuş 1,4K TL. Gerikileri saymıyorum bile.

Aynen öyle aldım sistemi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…