İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 17 Mart 2022 #21 Yahya Nuroğlu dedi: Hayırlı olsun. İleride bütçeniz uygun olursa şöyle bir RTX 2060 ayarında bir kart alırsanız tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Çok abartı ve para israfı olabilir, ben alıyorum 2 3 parça ekleyip satıyorum 1 ay içinde ya, bunu da ramazandan sonra satarım şimdilik 550 Ti düşünüyorum, Valorant, War Thunder, Warframe için yeterli olur diye düşünüyorum.
Yahya Nuroğlu dedi: Hayırlı olsun. İleride bütçeniz uygun olursa şöyle bir RTX 2060 ayarında bir kart alırsanız tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Çok abartı ve para israfı olabilir, ben alıyorum 2 3 parça ekleyip satıyorum 1 ay içinde ya, bunu da ramazandan sonra satarım şimdilik 550 Ti düşünüyorum, Valorant, War Thunder, Warframe için yeterli olur diye düşünüyorum.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #22 İlatem dedi: Q8400'lü sistemin 4kya satıldığını gördük bu sistem için 3450 verilir. Genişletmek için tıkla... Niye soruyorsun kanka o zaman.
İlatem dedi: Q8400'lü sistemin 4kya satıldığını gördük bu sistem için 3450 verilir. Genişletmek için tıkla... Niye soruyorsun kanka o zaman.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 17 Mart 2022 #23 Sidi Alcala dedi: Niye soruyorsun kanka o zaman. Genişletmek için tıkla... Fantezi, sadece emin olma amacıyla sordum.
Sidi Alcala dedi: Niye soruyorsun kanka o zaman. Genişletmek için tıkla... Fantezi, sadece emin olma amacıyla sordum.