Arkadaşlar birkaç haftadır kasa arayışındayım. Lakin adam akıllı indirime giren bir kasa bulamadım. Sizce MSI MAG Forge 100M veya 100R İncehesap'ta cuma indirimine girer mi veya Sharkoon'un rev200 ve bir diğer kasası daha vardı. Veya.
Game booster GB-G2112B
Bu kasayı alayım mı? Önü mesh ARGB fiyatı da uygun.
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
SOFA Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok 1xusb 3.0+1xusb 2.0/4x12cm Sabit Rgb Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
SOFA Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok 1xusb 3.0+1xusb 2.0/4x12cm Sabit Rgb Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Cevaplar için çok teşekkürler lakin. Herkes farklı birşey önermiş. Kararsız bir insanım şuan daha kötü oldum. Sizce DARK GUARDIAN veya MSI MAG FORGE 100R 500 TL bütçede bu 2sinden veya önerebileceğiniz başka kasa varmı
Cevaplar için çok teşekkürler lakin. Herkes farklı bir şey önermiş. Kararsız bir insanım şu an daha kötü oldum. Sizce Dark Guardian veya MSI MAG Forge 100R 500 TL bütçede bu 2sinden veya önerebileceğiniz başka kasa var mı?
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Forumda giriş-orta seviye sistemlerde en çok önerilen kasalardan biri -belki de en çok önerilen- olduğundan ben bu kasayı öneririm. MSI 100R serilerinde kurulum sorunu, toz filtresi gibi sorunlar yaşayanlar olmuş ufakta olsa ama yine de güzel kasalar bence alabilirsiniz.