35.000-37.000 sistem önerisi

Beatrix00

Femtopat
Daha fazla  
35.000-37.000 sistem sadece kasa olacak diğer her şey hazır DDR5 NVIDIA ekran kartlarını severim normalde ama saf güç bakımından şu an biraz geçiyorum. bence DLSS olmasa NVIDIA ekran kartları AMD'ye göre kötü ondan dolayı 7800 XT almak bana mantıklı geliyor. bu paraya 4060 Ti toplayabilirim NVIDIA bakımından daha üstüne çıkamam gibi duruyor değil mi? Arkadaşlar sizce alınır mı? Veya almamalıysam neden neyi almam gerek. Ek olarak 4000 serisi çoklu kare oluşumuna destek vermiyor ama DLSS destek veriyor sanki NVIDIA burada beni kandırıyor gibi hissettim.
Bu sistemin 7800 XT'li hali almayı düşünüyorum

İlk olarak NVIDIA kartlar sadece DLSS ile önde olmuyor. NVIDIA kartların render performansı AMD kartlardan çok daha iyi ve yapay zekaları da daha iyi. Belki 35-37K bandına RTX 4070 alabilirsin. Eğer DLSS veya FG gibi teknolojileri önemsemiyorsan RX 7800XT´li bir sistem alabilirsin.

İlk olarak NVIDIA kartlar sadece DLSS ile önde olmuyor. NVIDIA kartların render performansı AMD kartlardan çok daha iyi ve yapay zekaları da daha iyi. Belki 35-37K bandına RTX 4070 alabilirsin. Eğer DLSS veya FG gibi teknolojileri önemsemiyorsan RX 7800XT´li bir sistem alabilirsin.
Anladım hocam. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı