Hocam videolarda gördüğün fps lerin AAA oyunlarda üzerine en az bi 10 fps koy öyle hesapla. Mesela last of us part 1 de ortalama 85 fps alıyordum herşey ultra da dlaa ile.
Hocam videolarda gördüğün FPS'lerin AAA oyunlarda üzerine en az bir 10 FPS koy öyle hesapla. Mesela Last of Us part 1 de ortalama 85 FPS alıyordum her şey Ultra da DLAA ile.
İşlemci orjinal hali ile 85 lere çıkabiliyor hocam. Dediğim gibi, iyi bir anakart ile CO PBO ayarlarsanız hem daha iyi performans alabilir hem daha serin çalıştırabilirsiniz. Veya daha düşük seviye bir anakart alırsanız soğutucuyu çok iyi almanız lazım, benim tavsiyem anakartı iyi almanız, soğutucuyuda bütçe varsa iyisini almanız. Yoksa da ilerleyen zamanlarda değiştirebilirsiniz.
İşlemci orjinal hali ile 85 lere çıkabiliyor hocam. Dediğim gibi, iyi bir anakart ile CO PBO ayarlarsanız hem daha iyi performans alabilir hem daha serin çalıştırabilirsiniz. Veya daha düşük seviye bir anakart alırsanız soğutucuyu çok iyi almanız lazım, benim tavsiyem anakartı iyi almanız, soğutucuyuda bütçe varsa iyisini almanız. Yoksa da ilerleyen zamanlarda değiştirebilirsiniz.
Anakart Biostar B650 kalabilir, günlük kullanıcı için yeterli. 1.6K fiyattan düşmüş olur hem. Yerine daha iyi bir soğutucu çekersiniz veya bir SSD daha.
Anakart BIOSTAR B650 kalabilir, günlük kullanıcı için yeterli. 1.6k fiyattan düşmüş olur hem. Yerine daha iyi bir soğutucu çekersiniz veya bir SSD daha.
En ucuz Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Elindekini de satarsın çünkü seçeneklerdeki soğutucular iyi gözükmüyor.