35.000 TL bütçe ile hazır sistem önerisi

dawnn

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 3500 | 2x8 Gb Corsair Vengance | Asus PRIME A320M-R | Asus RX560 4Gb
Meslek
Grafik Tasarımcısı
Merhaba 1 ay önce bir konu açmıştım fakat sonradan belli başlı sebeplerden ötürü bütçenin düşmesi gerekti ve o konuda daha cevap alamadığım için yeni bir konu açma gereksiniminde bulundum. Kendim araştırdığımda şöyle bir sistem buldum. Daha çok grafik tasarım işleri ve MOBA, FPS ve hikayeli oyunlar için kullanacağım sistemi. Sistem şöyle PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bir de aynı sistemin R5 7500Fli olanı vardı fakat fiyatı daha yüksek. Daha önceden AMD işlemci kullanan biri olarak Intel'i de denemek istiyorum o konuda açıkçası. Düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
5060 Ti 16 GB sisteme göre fiyatı fena değil hatta güzel bile denilebilir. 1st Player hakkında bir bilgim olmadığından ben kasayı Vento 650W seçerdim içerisinde ki PSU C tier olmalı yanlış hatırlamıyorsam ve 500TL daha ucuz.
LGA1700 işlemciler ölü soket diye geçer ileride yükseltme yapmak istiyorsan seçeneklerin kısıtlı seçenekler var fakat aralarındaki fiyat farkı gereksiz fazla.
İleride yükseltme gibi bir düşüncen olursa bence elindeki işlemci anakartı satıp direkt AM5 geç.
SSD olarak G2 bakılabilir.
Soğutucu olarak bu modele bakabilirsin sistem stok soğutucu ile geliyormuş.

Peki sizin önerebileceğiniz bu fiyat bandında bir sistem var mıdır? Ve evet NVIDIA olmasını istiyorum ekran kartının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…