35.000 TL bütçeye render için sistem önerisi

Acaba Intel nasıl bir yol izleyecek?
İntel oyun performansında geçer diye düşünüyorum fakat render alınıcaksa amd sistem toplanmalı kesinlikle.
@Karqasa yeni amd işlemciler çıktı öyle bir sistem toplayabilirim veya 1 ay daha bekleyerek rtx 4000 serisinden müthiş güçlü bir kart alabilirsiniz.

İntel oyun performansında geçer diye düşünüyorum fakat render alınıcaksa amd sistem toplanmalı kesinlikle.
Sizce Intel 13.nesiller ne zaman çıkar? AMD yeni işlemcilerini tanıttıktan sonraki gün Intel de anakartlarının tanıtımına izin vermişti.

Sizce Intel 13.nesiller ne zaman çıkar? AMD yeni işlemcilerini tanıttıktan sonraki gün Intel de anakartlarının tanıtımına izin vermişti.
20 ekim 2022 diye biliyorum ben fakat çekirdek sayıları amdye göre az o yüzden render odaklı baktığımızda gerek yok intele.

20 ekim 2022 diye biliyorum ben fakat çekirdek sayıları amdye göre az o yüzden render odaklı baktığımızda gerek yok intele.
Ryzen B650 beklenebilir bence anakart olrak x670ler çok pahalı.

Son düzenleme:

Hocam Merhaba,
Yeni sistemi ayın 5' in de toplayacaktım ama 1 ay bekleyebilirim de 1 ay olacağı kesin midir ? O süreç sonunda elimiz de ki 45 bin bandına toplayabilir miyiz ?

Hocam Merhaba,
Yeni sistemi ayın 5' in de toplayacaktım ama 1 ay bekleyebilirim de 1 ay olacağı kesin midir ? O süreç sonunda elimiz de ki 45 bin bandına toplayabilir miyiz ?
Maalesef kesin değil,teknobiyotiğin kendi sitesinde 11 kasımda stoklarda tarzı bir şey yazıyordu
Fiyat bilgisi hakkında ise maalesef bir bilgim yok

Maalesef kesin değil,teknobiyotiğin kendi sitesinde 11 kasımda stoklarda tarzı bir şey yazıyordu
Fiyat bilgisi hakkında ise maalesef bir bilgim yok

Hocam bu ay için bekleyelim amazonun da bu ay ortasında kampanyası olacak belki oradan da bir şeyler düşer , umut =

Bir ay çok uzun zaman değil, biraz daha hdd yedek yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…