30.000 ila 35.000 TL arası bir bütçem var 35k'yı biraz geçebilir. RTX 4000 serisi düşünüyorum ve tamamen oyun için kullanacağım. İsteğim CP2077, RDR2, Starfield, GTA 6 Ultra grafiklerde akıcı bir oynanış hedefliyorum. Buna uygun PC toplamama yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler şey soracaktım bazı hazır sistemlerin ana kartları düşük oluyormuş yükseltmesi kısıtlıymış bunun anakartı nasıl bunun haricinde başka önereceğiniz var mı?
Teşekkürler şey soracaktım bazı hazır sistemlerin ana kartları düşük oluyormuş yükseltmesi kısıtlıymış bunun anakartı nasıl bunun haricinde başka önereceğiniz var mı?
Bütçeniz varsa B650'ye yükseltebilirsiniz anakartı ama sizin verdiğiniz bütçeyi aşıyor maalesef yükseltince. Arkadaşlar hazır sistem dışında ayrı ayrı daha iyi parçalarla toplayabilirler belki yazarlar birazdan.
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 650B-BKCEU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!