35.000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

Ogigogo

Megapat
Katılım
11 Kasım 2017
Mesajlar
443
Makaleler
2
Çözümler
2
En fazla 35.000 TL'ye Mac ya da diğer laptoplardan tavsiye verebilir misiniz? Mac önerseniz daha iyi olur. Avukatın kullanacağı bir laptop olacak ve kullanım amacı genellikle UYAP, dilekçe, Excel, film ve Fall Guys gibi oyunlar olacak. Isınmasın, uzun saatler boyunca kullanılacağı için şarj süresi uzun, 13 inç ve laptopun kullanım ömrünün uzun olmasını isteriz. Teşekkürler.
 
En fazla 35.000 TL'ye Mac ya da diğer laptoplardan tavsiye verebilir misiniz? Mac önerseniz daha iyi olur. Avukatın kullanacağı bir laptop olacak ve kullanım amacı genellikle UYAP, dilekçe, Excel, film ve Fall Guys gibi oyunlar olacak. Isınmasın, uzun saatler boyunca kullanılacağı için şarj süresi uzun ve laptopun kullanım ömrünün uzun olmasını isteriz. Teşekkürler.
 
13 İnç laptop'a 35k vermek mantıklı değil. Tamam Macbook olabilir ama 13 inç küçük tablet gibi.
 
Fiyatları bilmediğim için 35 yazdım. 20 25 bine laptoplar da olur eğer tavsiye ederseniz. Mac olması daha iyi olur ama başka marka laptoplar da önerebilirsiniz. Sadece fikir edinmek için konu açtım. İnce, hafif, küçük bir laptopa ihtiyaç var.
 
Fall guys’ı bilmiyorum ancak geri kalan her şeyi için m1 MacBook Air de kurtarabilir. Çeşitli sitedelerde ellerinde kalanları satanlar var hala.

apple storedaki en ucuz macbook, m2 Air 13.inç. O da 35k zaten. Yani seçenekleriniz 35k bandında çok değil.

Oyun oynamak hariç etkinliklerde macbook Air m1-m2 en az 5-6 yıl soru işaretsiz kurtarır. Sonrasında idare eder şekilde de kullanırsınız. M1-M2 ne kadar güncel kalacak bilmiyoruz. Ama intel bazlı MacBook’lar bile 6 yıl rahat götürebiliyorlar. Bende 2017 MacBook Air mevcut. Ara ara spss gibi bazı istatistik programlarında takılsa bile daha rahatlıkla office ve safariyi götürüyor. Tahminen 2-3 yıl daha götürür.
 
M1 8 Gb RAM olanını alacağız gibi şu anda ve aşırı yüksek performans kullandıracak iş yapılmayacağı için gereksiz bulduk daha yukarısını. Teşekkürler yorumlarınız için.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı