35.000 TL Intel & NVIDIA Sistem önerisi

jinkx

Kilopat
Daha fazla  
35bin lira civarında Nvidia, Intel ve DDR5 sistem düşünüyorum. Bu sıralar indirimde olan vs. hazır sistem tavsiyeniz var mı? Marvel Rivals, GTA V, Apex gibi oyunları 144FPS de oynayabilmek haricinde bir beklentim yok. Arada bu oyunları da yayın yapabilmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bu bütçede NVIDIA F/P sistem yok maalasef
EG 4070 sistem vardı 34K'ya 40k yapmış insafsızlar.
En azından düz 4070 F/P sistem çıkarsa bu hafta yeni yıla kadar al istiyorsan.
Bütçeniz 40-42'lere çıkarsa şu tarz bir şey olabilir bilmiyorum... Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj

Hocam sizin anlamadığınız şey fiyatlar sürekli yükselecek asgari ücret yükseldi şimdiden herkes yükseltti zamanında yılsonu gelmeden almak lazım dedik ama siz direttiniz beklemekle ve alabileceğiniz sistemleri şuan zamlı almak zorunda kalacaksınız o değil sizin yüzünüzden millette bekledi çoğu F/P sistemi kaçırdı forumda çok zararlı olduğunuzu düşünüyorum 26 aralık olmuş F/P sistem çıkarsa diyorsunuz belki daha da zamlanacak bilemezsiniz bazen düşünüyorum markaların adamı mısınız diye neyse siz F/P sistem beklemeye devam edin 2 ay önce 30k olan sistemler 40k oldu şimdi 40k olan sistem 35 e satacaklar F/P sistem diye siz de yiyeceksiniz

Hala daha sağda solda PCHOCASI F/P sistem çıkaracak diye boş boş konuşuyorsunuz adamlar 30klık sistemi 33.5k yapmış yarın geri 30klık sistem çıkarıp F/P sistem diye yutturacaklar hala millete yalandan F/P sistem diyorsunuz hakka girmeyin bırakın insanlar alacaksa alsın 2 3 aydır sizin yüzünüzden almaktan vazgeçen bir sürü kişi var

Ben niye hakka giriyorum o sistem 1 aydır aynı fiyata satılıyor, tek önerilen sistem o bütçede.
Benim ne suçum var, ben isterseniz F/P bekleyin diyorum zaten.
Ayrıca YouTuber'lar falan sistem çıkaracağım diyor, firmalar şu gün indirim yapacağız diyor.
Yapmıyorlarsa benim suçum mu?

Zaten NVIDIA sistem de yok hangi sistemi önereceğim 35k bütçede? Size kalsa 4060 Ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…