35.000 TL sistem önerisi

Bütçe
35000 TL
1-2 yıl içerisinde 3070 Ti'yi 7900XT mi yapmak daha mantıklı yoksa DDR4'ten DDR5'e mi geçmek. Üniversite, askerlik vs. derken sistem toplama olayından uzak kaldım sizleri bunaltıyorsam kusura bakmayın.

Hocam 2-3 yıl sonra ekran kartı değiştirebilirim derseniz olabilir. Zaten 3070 Ti'nin VRAM'ı 2K için yeterli değil.

1-2 yıl içerisinde 3070 Ti'yi 7900XT mi yapmak daha mantıklı yoksa DDR4'ten DDR5'e mi geçmek. Üniversite, askerlik vs. derken sistem toplama olayından uzak kaldım sizleri bunaltıyorsam kusura bakmayın.

Hocam DDR5 almak istemeniz biraz normal hocam sonuçta daha güncel ama inanın DDR4 alıp 7900XT alsanız çok daha mantıklı olur ve DDR5'e geçmek daha kolay olur.

Bütçeyi biraz daha artırıp XFX 7900 XT ekran kartlı önerilerinizden topladığım sistemi yaptım. Mantıklı mıdır sizce?

Kasa ve PSU böyle daha iyi olur.
Bütçeyi 500 TL daha zorlayıp biraz daha kaliteli bir PSU almanızı öneririm.(750W yeterli değil)

Almışken parçaların çoğunu aynı marka almak avantajlı.

Aynı marka derken? Bir tek kasa ile anakart aynı marka? SSD de dram yok PSU gereksiz pahalı kasa kötü soğutucu overpriced alınacak son sistem. 7900XT varken 3080e bakılmamalı.

Aynı marka derken? Bir tek kasa ile anakart aynı marka? SSD de dram yok PSU gereksiz pahalı kasa kötü soğutucu overpriced alınacak son sistem. 7900XT varken 3080e bakılmamalı.

NVIDIA'da CUDA var. Olur da bir gün işi düşerse hayat kurtarır. Bu arada SSD KC3000 1TB olacaktı, hata olmuş. Sıvı soğutmaya gelince onda da ToughLiquid 240 düşünülebilir.

Sistemi topladım.

Bu 7 parçayı aldım.

Kasa içinde bunu düşünmekteyim.

Hocam PSU 850W olursa çok daha iyi olur. Kasa 280 mm desteklemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…