SatlaNinja
Zeptopat
Daha fazla
Bu sistemi almanı öneririm 16 GB Vram mevcutMert Günhan Enix V3 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4070 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Arkadaşlar bu sistemi alacağım ancak sıvı soğutucular hakkında gram bilgi sahibi değilim.
Eki Görüntüle 1958037
Sizce bu soğutucular arasından hangisini seçmeliyim? Varsayılan olarak seçilen iyi midir?
Ayrıca R5 5600 darboğaz yapar mı bu sistem için 1080p de? Darboğaz olursa ne kadar olur?
Ne kadar darboğaz yapar? %5-10 civarıysa benim için sorun değil açıkçası.Hem işlemciniz hem de 1080p monitör darboğaz yapar bence.
Bu sistemi almanı öneririm 16 GB VRAM mevcut.
AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemci | Teknobiyotik
AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemciwww.teknobiyotik.com DeepCool CC560 PF750 750W 80Plus Mid-Tower LED Fanlı Mid-Tower Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool CC560 PF750 750W 80Plus Mid-Tower LED Fanlı Mid-Tower Siyah Kasa Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com Patriot Viper Venom 32GB (2X16GB) DDR5 5600MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) (PVV532G560C36K) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Bu işlemciye sıvı soğutma gereksiz bana sorucak olursan kendi stok soğutucusu bile yeter eğer illa ben soğutucu almak istiyorum dersen bu soğutuculardan birini alabilirsin.Ne kadar darboğaz yapar? %5-10 civarıysa benim için sorun değil açıkçası.
Hocam RTX serisinden olsun istiyorum sıvı soğutucu önerebilir misiniz attığım modeller arasından?
Bu işlemciye sıvı soğutma gereksiz bana soracak olursan kendi stok soğutucusu bile yeter eğer illa ben soğutucu almak istiyorum dersen bu soğutuculardan birini alabilirsin.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE Argb İşlemci Hava Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Peerless Assassin 120 SE Argb İşlemci Hava Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Attığım sıvı soğutucular arasından hangisini seçerdiniz siz olsanız? Açıkçası çok ellemek istemiyorum kasanın içini bu işlerden pek anlamadığım için alıp takıp kullanmak istiyorum.
@Prime777 hocam sizde bir bakabilir misiniz?
İlerde yükseltme yapmayacağım performans farkı olur mu ddr5 ve am5 yapsam?
Bu sistem nasıl ? Bu bütçelere çıkıyorsanız DDR 5 ve AM5 sokete geçmenizi öneririm.
Şuan pek olmaz ama ilerisi için evet olur. Geleceğe yatırım yapmış olursunuz. Daha güncel parçalar alırsınız.İlerde yükseltme yapmayacağım performans farkı olur mu ddr5 ve am5 yapsam?