juggernautdrivex Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 285 26 Mayıs 2024 #11 MzSe dedi: Galax gayet güzel markadır. Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz nedir peki hani o modeli alsam nasıl bir monitör sıvı soğutma gerekir Ryzen R7 7600X düşünüyorum da işlemci olarak iyi bir seçim olur mu? MzSe dedi: Galax gayet güzel markadır. Genişletmek için tıkla... Game garajda sistem var innod 4070SUPErli 44 k ya geliyor Gaming Gen TR de ise Galax 4070 Super'li 40 k CHERRY-SON / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi CHERRY-SON Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 SUPER 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj şu sistemlerde arada kaldım. MzSe dedi: Galax gayet güzel markadır. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 26 Mayıs 2024
MzSe dedi: Galax gayet güzel markadır. Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz nedir peki hani o modeli alsam nasıl bir monitör sıvı soğutma gerekir Ryzen R7 7600X düşünüyorum da işlemci olarak iyi bir seçim olur mu? MzSe dedi: Galax gayet güzel markadır. Genişletmek için tıkla... Game garajda sistem var innod 4070SUPErli 44 k ya geliyor Gaming Gen TR de ise Galax 4070 Super'li 40 k CHERRY-SON / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi CHERRY-SON Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 SUPER 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur. www.gaming.gen.tr ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj şu sistemlerde arada kaldım. MzSe dedi: Galax gayet güzel markadır. Genişletmek için tıkla...