35.000 TL sistem önerisi

Jipple

Centipat
35000 TL'ye nasıl bir sistem alabilirim? Oynayacağım oyunlar CS2, GTA 5, Assetto Corsa, RDR2, ride 5, Need for Speed gibi oyunlar. Sistem derken sadece kasaya ihtiyacım var belirtmeyi unutmuşum.

Son düzenleme:

Şaka mı?

Sizce hangisi daha iyi olur 9060 mı 7700 mü?
Saf performans olarak birbirlerine yakın olsalar da çoğunlukla 9060 xt 16gb önde gidiyor, ve daha yeni nesil bir teknoloji. Ayrıca fsr4 gibi şeyleri de içinde bulunduruyor ki fsr4 ciddi manada iyi.

Ama tekil olarak toplayınca halen daha fiyat bi tık fazla çıkabiliyor, bana kalıcak olursa 9060 xt 16gb halli kasalar en fazla 30-31k civarından satışa çıkması lazım.

Saf performans olarak birbirlerine yakın olsalar da çoğunlukla 9060 XT 16 GB önde gidiyor, ve daha yeni nesil bir teknoloji. Ayrıca FSR4 gibi şeyleri de içinde bulunduruyor ki FSR4 ciddi manada iyi.

Ama tekil olarak toplayınca halen daha fiyat bir tık fazla çıkabiliyor, bana kalacak olursa 9060 XT 16 GB Hall'i kasalar en fazla 30-31k civarından satışa çıkması lazım.

Muhtemelen kendim toplamam hazır sistem bakarım çok bilgim yok çünkü bu konularda.

Muhtemelen kendim toplamam hazır sistem bakarım çok bilgim yok çünkü bu konularda.
Hocam kendiniz toplamanızda ekstra zor bir durum yok parçaları teker teker açıp uyumlu uyumsuz dengesi kurup satın alacaksınız. Ama hazır sistem kadar rahat olmaz yani aldın tak fişe çalıştır gibi bir durum olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı