35.000 TL sistem onerisi

mirtonic

Femtopat
Daha fazla  
Iyi aksamlar herkese, laptopumu sattim masaustune gecmek icin 37-38 gibi bir bütçem var. RX7700 XT ve Ryzen 5 7500F'li birkac guzel sistem buldum fakat SSD ve RAM'ini birazcik yukselttigimde (16 GB RAM ve 2000 MB okuma/yazma'li SSD'ler cok dusuk geliyor) ve basit bir sogutucu ekledigimde cok yukseğe cikiyor fiyat. İsletim sistemli anakart da bulamadigim icin Windows ucreti de endişe ettiriyor. Guzel bir sistem onerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İyi akşamlar r5 7500 + rx 7800xt sistem 36.000 tl civarına toplanıyor 1 tb ssd ile birlikte. Bunu almanızı tavsiye ederim ram falan çok mühim değil sonra para verip alırsınız yetmezse 1 dk da takılır zaten. İşletim sistemi de 100tl gibi fiyatlara lisans kodu satılıyor sorunsuzdur.

Bunu alabilirsiniz ama bütçe çıkmazsa anakartı a620m e yapın, soğutucuyu iptal edin.

Soğutucuyu iptal etmek yerine düşürülebilir. Anakart A serisine düşürebilir bütçe yetmezse.

Soğutucuyu iptal etmek yerine düşürülebilir. Anakart A serisine düşürebilir bütçe yetmezse.
Öyle yapması iyi olur ama 35k demiş ya para çıkmayabilir. Ben soğutucusuz kullanıyorum ısınıyor ama problem çıkmıyor tabii ömrünü azaltır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…