35.000 TL sistem toplama önerisi

Makaleler
2
Yer
İstanbul\Çanakkale
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, gaming.gen sitesinde PC-hocası adlı modele biraz değişiklik yaparak bir sistem oluşturdum, yorumlarınız nelerdir? Eklenip çıkarılabilecek parçalar varsa önerinizi alabilirim. İşlemciyi ileride güçlü bir ekran kartı Upgrade'i yaparım düşüncesiyle yükselttim.

IMG_3030.png

Arkadaşlar merhaba, gaming.gen sitesinde PC-hocası adlı modele biraz değişiklik yaparak bir sistem oluşturdum, yorumlarınız nelerdir? Eklenip çıkarılabilecek parçalar varsa önerinizi alabilirim. İşlemciyi ileride güçlü bir ekran kartı Upgrade'i yaparım düşüncesiyle yükselttim.

Eki Görüntüle 2418681
am4 sizin için iyi olmaz geliştirmek açısından ama performans için iyi olur size sorim am4 le performans mı am5 le ileri görüşmü

Kendine mi alacaksın yoksa başkasına mı ona göre detaylı bakayım kankam.

Sorun olmaz. Grafikleri en yükseğe alırsan bir sorun yaşamazsın bence. Çok ufak yaparsa yapar 1080p de. Dert edilecek bir şey değil.

Sorun olmaz. Grafikleri en yükseğe alırsan bir sorun yaşamazsın bence. Çok ufak yaparsa yapar 1080p de. Dert edilecek bir şey değil.
İtopya’da stok kalmamış hiç.

Yusuf ben bunu ileride upgrade edebilir miyim kanka?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı