35.000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
35.000

zodiaczeon

Picopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, bütçem maximum 35.000 TL amacım uzun ömürlü ve kamerası kaliteli olması sık sık fotoğraf çeken birisiyim. Aklımdaki telefonlar S24 FE, S24+, Honor 200 Pro. Arkadaşlar benim düşündüklerim bunlar tüm Android telefon önerisine açığım. Teşekkürler.

Selamünaleyküm arkadaşlar, bütçem maximum 35.000 TL amacım uzun ömürlü ve kamerası kaliteli olması sık sık fotoğraf çeken birisiyim. aklımdaki telefonlar S24 FE, S24+, Honor 200 Pro. Arkadaşlar benim düşündüklerim bunlar tüm Android telefon önerisine açığım. Teşekkürler.

Kamera icin Honor 200 Pro en alinabilir cihaz bu butcede. Ama eger Samsung onceligim diyorsan 35k ya Samsung ekosistemi bile dizebilirsin. Attigim fotograftaki gibi secimlerini yap.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250408_184759_Chrome.jpg
    Screenshot_20250408_184759_Chrome.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 88
Kamera icin Honor 200 Pro en alinabilir cihaz bu butcede. Ama eger Samsung onceligim diyorsan 35k ya Samsung ekosistemi bile dizebilirsin. Attigim fotograftaki gibi secimlerini yap.

Hocam Honor 200 Pro'yu tavsiye eden çok duydum acaba güncelleme desteği devam ediyor mu ediyorsa kaç yıl var biraz bu telefondan bahseder misiniz lütfen.

Selamünaleyküm arkadaşlar, bütçem maximum 35.000 TL amacım uzun ömürlü ve kamerası kaliteli olması sık sık fotoğraf çeken birisiyim. aklımdaki telefonlar S24 FE, S24+, Honor 200 Pro. Arkadaşlar benim düşündüklerim bunlar tüm Android telefon önerisine açığım. Teşekkürler.

iPhone 13 iyi akşamlar.

Hocam iOS düşünmüyorum. Belirtmiştim açıklamamda.

Görmemiştim hocam kusura bakma okumadan cevap verdim.

Öncelikle selamünaleyküm sık fotoğraf demişsiniz daha çok doğa manzarası mı yoksa ne fotoğrafları daha çok çekiyorsunuz bunu söyleyin onunlenensine uygun bir şey önereceğim bu fotoğrafı dediniz ama hangi dua fotoğrafı kardeşim ya da nereyi çekiyorsun sen lenslerin bir alanı var mesela xalk lensi doğa manzaralarını iyi çekerken kule ana lensi şehir manzaralarını iyi çeker lens lens bu fark eder bu değişir buna dikkat etmen gerekir sen bir fotoğraf meraklısı olduğun için.

Görmemiştim hocam kusura bakma okumadan cevap verdim.

Öncelikle selamünaleyküm sık fotoğraf demişsiniz daha çok doğa manzarası mı yoksa ne fotoğrafları daha çok çekiyorsunuz bunu söyleyin onunlenensine uygun bir şey önereceğim bu fotoğrafı dediniz ama hangi dua fotoğrafı kardeşim ya da nereyi çekiyorsun sen lenslerin bir alanı var mesela xalk lensi doğa manzaralarını iyi çekerken kule ana lensi şehir manzaralarını iyi çeker lens lens bu fark eder bu değişir buna dikkat etmen gerekir sen bir fotoğraf meraklısı olduğun için.

Hocam genellikle doğa fotoğrafı çekiyorum manzara ve makro fotoğraflar çekerim. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı