35.000 TL'ye hazır sistem ve monitör önerisi

Bütçe
35000

Justaman

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 35K'lık bir bütçem var 36-37'ye zorlanabilir. Geçen zamanlarda elimdeki 5 yıllık emektar laptop vefat etti bu yüzden kasalıya geçmek istiyorum. Bu forumdaki öneri başlıklarına baktığım zaman genellikle 4060'li bir sistem öneriliyor lakin yabancı forumlarda 4060 alana sanki hayatının en büyük hatasını yapmış gibi davranıyorlar bunun bir sebebi var mıdır?

Monitörün çok pahalı olmasına gerek yok öncelik kasa 1440p 144Hz bir monitör yeterli olacaktır. Büyüklüğü inanın fark etmez 15, 6'lık laptoptan geçiş yapıyor olacağım zaten.

Bilgisayarı hem rendering hem Gaming için kullanacağım işlemci fark etmez fakat ekran kartı RTX olursa daha iyi olur.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Bunu almayı düşünüyorum 1TB yapıp uygun mudur?

Dün akşam çıkan sistemi bu sabah bitirmişler helal olsun ne diyeyim.

Buna benzer var mıdır başka sistemler?

Son düzenleme:
Bu tarz başka sistem toplanırsa ben de bilmek isterim.

Bin lira daha üste çıkarsan şöyle bir sistem var. Eğer üstte attığım Technopat four stokları yenilenmezse 1TB SSD + sıvı soğutma ekleyip bunu almayı düşünüyorum, sen de bakabilirsin.

Öbür türlü gene beklemede olacağız gibi duruyor.

Bunun stoklar tekrardan yenilendi bu sefer 850 TL üste koymuşlar ama olsun gene iyi fiyattır aldım isteyen ara sıra kontrol edebilir yarında stoklar yenilenir belki.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Tekrar stoka girmiş, sıvı soğutucu olarak ne tercih ettiniz acaba?

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Tekrar stoka girmiş, sıvı soğutucu olarak ne tercih ettiniz acaba?
Biraz geç yazıyorum hocam kusura bakmayın. Kasanın markayla uyuşsun diye Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu seçtim. Yanına da 1TB Samsung marka SSD koydum artık yeme de yanında yat derler tam onun gibi oldu sistem. AM5 soket ve 4070 var başka bir şey istemem zaten.

Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…