Merhaba 30-35 bandında bir bütçem var(ekran kartı ile birlikte) belki 40 bine dayandırabilirim. Ancak ekran kartı için 4060 ve 4070'i beklemek istiyorum. Bu sırada en azından kalan parçaları toplayayım dedim. Yüksek lisans yapıyorum ve bulunduğum projelerde yaptığım kodlamalar gereği thread ve clock Speed önemli benim için bu sebeple Intel i9 işlemci kullanmak istiyorum sistemde. Ayrıca NVIDIA ekran kartı kullanmak istiyorum CUDA coreslere başvurma ihtimalim yüksek çünkü, aynı zamanda boş vakitlerimde oyunda oynayabilmek istiyorum. Şimdiye kadar 2 3 parça buldum ancak birbiriyle uyumluluğu nasıldır, kasa olarak nasıl bir kasa seçmeliyim onları bilmediğim için sizlere danışmak istedim bulduğum parçalar aşağıdadır:
İşlemci:
Intel Core i9 12900KS 3.40 Ghz 16 Çekirdek 30MB 1700p 10nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Asus TUF Gaming Z690-PLUS DDR5 6000mhz(OC) RGB M.2 1700p ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun