35.000 TL'ye kadar hazır sistem önerisi

BaranOdncu

Hectopat
Arkadaşıma 30 maksimum 35k civarında bir hazır sistem arıyoruz. Monitörsüz istedi monitörlü güzel sistemler varsa yine de atarsanız memnun kalırız. Ben Sinerji üzerinden buldum fakat sormak istedim hem kötü bir şey alsın istemiyorum hem de uzun süre idare etsin istiyorum. Bulduğum sistem: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-ghost-8gb-rtx4060ti-sistem-tavsiyesi-p-50909 sizce iyi mi, AM5 DDR5 alınmalı mı bu fiyata?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle bu sistem alınmaz. DDR5 alınmalı.

neden alınmaz ve alınacak sistem önerir misin.
O fiyata hazır sistem ile bile DDR5-AM5 sistem toplayabilirsiniz hocam, eğer nvidia takıntınız yok ise 7700XT ya da 7800 XT ile birlikte 7500F önerebilirim.

O fiyata hazır sistem ile bile DDR5-AM5 sistem toplayabilirsiniz hocam, eğer NVIDIA takıntınız yok ise 7700XT ya da 7800 XT ile birlikte 7500F önerebilirim.

Ben arkadaşıma alacağım AMD GPU'lar F/P oluyor fakat bende bir RX 7600 XT kullanıcısı olarak çok çektim AMD GPU'dan bu yüzden arkadaşımın bir sorun yaşamasını da istemiyorum. Her ne kadar hangi model iyi olduğunu az çok bilsem de bu işi gerçekten bilen birilerinden öneri almak istedim güvenilir kaynaklardan bildiğiniz AM5 sistem varsa atabilir misiniz rica etsem?

AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620-KINGSTON 16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda al geç arkana bakma kardeşim.

Parca parca alman daha iyi bu butcede. 7800XT sistem yok bufiyata AM5 hazir sistem alirsan. Parca parca toplarsan tam 35k ya uzay montaj kullanir butce olunca kasa alırsın. 37k ya kasa dahil hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…