Öneriniz var mıdır hocam? 15" tarzı ekran aşağısı istemediğim için çok macbook düşünmedim açıkçası.Render için entegre grafik üzer düşüncesindeyim. Eğer windows şart değilse Macbook alınabilir.
Hocam programlar içindeki durumu ve render hızı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?Bizde bunun bir önceki 2022 modeli var hocam istediğniiz soru varsa sorabilirsiniz.
Öneriniz var mı hocam?Bu bütçeye macbook daha mantıklı gibi.
M1 çip ile M3 çip arasında uçurum fark olmadığını düşünüyorum, linkteki M1 16 RAM 256 hafızalı modeli alır, bütçemden arta kalan parayla da en az 1 TB, hızlı harici bir SSD alırdım.
![]()
MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 16GB 256GB Uzay Grisi Z1240009K - Apple - PT
Apple markalı MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 16GB 256GB Uzay Grisi Z1240009K en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknolojiwww.pt.com.tr
Hocam render hızı fena değil. Zaten işlemci odaklı bir makine. Hangi render istiyorsanız söyleyin deneyip döneyim.Öneriniz var mıdır hocam? 15" tarzı ekran aşağısı istemediğim için çok macbook düşünmedim açıkçası.
Hocam programlar içindeki durumu ve render hızı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
Hocam genelde 30 dakikalık videoları renderleyip handbrakeye atıyorum. 7600x 4080 li masaüstü bilgisayarımda bu işlem bi 8-9 dakika sürüyor. En azından bi 15 dakikayla kurtarsam laptopta montajı kasmadan yapıp yeterli olur.Hocam render hızı fena değil. Zaten işlemci odaklı bir makine. Hangi render istiyorsanız söyleyin deneyip döneyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.