H Hyhnos Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 132 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2023 #1 Merhaba, en düşük NVIDIA 3000 serisi bir ekran kartı düşünüyorum ama çok da bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, en düşük NVIDIA 3000 serisi bir ekran kartı düşünüyorum ama çok da bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #2 Hyhnos dedi: Merhaba, en düşük NVIDIA 3000 serisi bir ekran kartı düşünüyorum ama çok da bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Type Oyun Bilgisayarı – RX 6800XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bütçeyi 1 k arttırabilirsen bunu al. Artmazsa Pckolik - Pc Toplama Sihirbazı bu sistemi al. Ve bu soğutucuyu seç 34K yapıyor.
Hyhnos dedi: Merhaba, en düşük NVIDIA 3000 serisi bir ekran kartı düşünüyorum ama çok da bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Type Oyun Bilgisayarı – RX 6800XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bütçeyi 1 k arttırabilirsen bunu al. Artmazsa Pckolik - Pc Toplama Sihirbazı bu sistemi al. Ve bu soğutucuyu seç 34K yapıyor.