Başka önerebileceğiniz modeller var mı TUF bilgisayara baktım ama dedğim gibi anlamıyorum YT bir tane video izledim sadece
Bir de 500 GB yeterli olmaz diyorlar sonra artırırsın demeyin fırsat bu fırsat yoksa bir daha bilgisayar alamıyacağım.
Başka önerebileceğiniz modeller var mı TUF bilgisayara baktım ama dedğim gibi anlamıyorum YT bir tane video izledim sadece.
Bir de 500 GB yeterli olmaz diyorlar sonra artırırsın demeyin fırsat bu fırsat yoksa bir daha bilgisayar alamıyacağım.
Şimdi bu bilgisayarı araştıracağım ve muhtemelen bunu alacağım en ucuz ve güvenli nereden alırım müşteri temsilcisi iyi olsun soru sorarım onlara ilgilensinler yani.
Şimdi bu bilgisayarı araştıracağım ve muhtemelen bunu alacağım en ucuz ve güvenli nereden alırım müşteri temsilcisi iyi olsun soru sorarım onlara ilgilensinler yani.
Asus Tuf A15 (4060-7735hs) ve Legion 5 (3070-5800h) arasında tercih yapabilirsin.
Casper ve Monster kronik sorunlu cihazlar, risk alıp paranı çöpe atmaya gerek yok.
Cahillik değil bu, her konuyla ilgilenmek zorunda değilsin. Cahillik bir şey bilmeyip kendisini en bilgili sananlardır. En azından hakaret için kullanılan cahil.