Merhabalar. Bir süredir hazır sistemlere bakıyorum ve en sonunda bu sistemi almaya karar verdim. Sizce bu fiyata değer mi? Eğer bana önerebileceğiniz başka hazır sistemler varsa onlara da bakabilirim.
Merhaba. Bir süredir hazır sistemlere bakıyorum ve en sonunda bu sistemi almaya karar verdim. Sizce bu fiyata değer mi? Eğer bana önerebileceğiniz başka hazır sistemler varsa onlara da bakabilirim.
35000 çok fazla bu sistem için bu fiyata RTX 4070'li sistemler var eski bir monitor kullanabilirseniz iyi olur ileride alabilirsini bu bütçede AM5 gibi platformlara geçmke daha mantıklı olur.
Merhabalar. Bir süredir hazır sistemlere bakıyorum ve en sonunda bu sistemi almaya karar verdim. Sizce bu fiyata değer mi? Eğer bana önerebileceğiniz başka hazır sistemler varsa onlara da bakabilirim.
Merhaba SSD okuma hızı bana biraz düşük geldi onu düzeltirsenız bence daha da iyi olur ve 4060 8 GB VRAM uzun vade için problem oluşturur. 4070'li bir sistem alabilirsiniz bu fiyata ve ne gibi oyunlar oynayacaksınız?
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba SSD okuma hızı bana biraz düşük geldi onu düzeltirsenız bence daha da iyi olur ve 4060 8 GB VRAM uzun vade için problem oluşturur. 4070'li bir sistem alabilirsiniz bu fiyata ve ne gibi oyunlar oynayacaksınız?