35.000 - 37.000 ₺ arası sistem toplamak istiyorum.
Ekran kartı olarak kesinlikle NVIDIA kullanmak istiyorum. En az RTX 3070 düşünüyorum ama tam olarak karar veremedim. İşlemci olarak kesinlik Intel kullanmak istiyorum. En az i5 ve 12. nesil düşündüm. RAM olarak kesinlikle 32 GB RAM kullanmak istiyorum. SSD olarak ise Samsung NVMe düşündüm. Kasanın şekli vs. benim için hiç önemli değil. Yani ışık falan gibi takıntılarım yok. Monitörüm var. İtopya veya Vatan Bilgisayar dışından almayacağım. Ama tabii siz sadece parça önerecekseniz de olur.
Hem oyun hem iş odaklı bir bilgisayar olsun istiyorum. Bunlar doğrultusunda güzel sistem önerilerinizi bekliyorum. Almışken güzel bir şey almak isterim.
35.000 - 37.000 ₺ arası sistem toplamak istiyorum.
Ekran kartı olarak kesinlikle NVIDIA kullanmak istiyorum. En az RTX 3070 düşünüyorum ama tam olarak karar veremedim. İşlemci olarak kesinlik Intel kullanmak istiyorum. En az i5 ve 12. nesil düşündüm. RAM olarak kesinlikle 32 GB RAM kullanmak istiyorum. SSD olarak ise Samsung NVMe düşündüm. Kasanın şekli vs. benim için hiç önemli değil. Yani ışık falan gibi takıntılarım yok. Monitörüm var. İtopya veya Vatan Bilgisayar dışından almayacağım. Ama tabii siz sadece parça önerecekseniz de olur.
Hem oyun hem iş odaklı bir bilgisayar olsun istiyorum. Bunlar doğrultusunda güzel sistem önerilerinizi bekliyorum. Almışken güzel bir şey almak isterim.
Teşekkürler. Amacım video render alma vs. değil. Kod yazıyorum. Bazı programlar Intel ile daha uyumlu. Şu an Ryzen kullanıyorum ve bazı uyumsuzluk problemleri yaşamıştım. Tabii kullandığım Ryzen 5 1600 biraz eski bundan da olabilir. Fakat eğer daha iyi olur diyorsanız doğrudur. Önerilere açığım.
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool PK750D 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK750D 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!