35.000 TL'ye sistem toplama

fruion

Kilopat
Daha fazla  

Arkadaşlar DDR5 sistem toplayacağım. Şu şekilde parçaları ekledim. Sizce nasıl olmuş?
Sizin şunu alsan daha iyi olur bu fiyata daha iyisi var ya da o markayı alma bunu al diyeceğiniz şeyler var mıdır?
Desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
İşlemciyi R5 7500F yapabilirsin hem daha bütçe dostu hem de 3060ti gibi bir ekran kartını rahat besler. Anakartın giriş seviyesi, B seviyesi bir anakarta geçebilirsin.

Evet bu anakartı alabilirsiniz, güzeldir. Ayrıca bu sitede daha iyi fiyata satılıyor.

Bu şekilde bir toplama yapacağım. Sizin ekleyip çıkarmak istediğiniz veya ben bunu kullandım memnum kaldım veya kalmadım diyeceğiz bir şey var mı?. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Bu şekilde bir toplama yapacağım. Sizin ekleyip çıkarmak istediğiniz veya ben bunu kullandım memnum kaldım veya kalmadım diyeceğiz bir şey var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Monitör VA olduğundan alınmaz, ve kasa bütçenize göre biraz güçsüz kalmış sanki.

Öneride bulunabilir misiniz?

Kasa bütçenizde rahat 7700XT'li sistemler bulunuyor, 6700XT'ye kıyasla çok daha iyi olur.

Monitörler konusunda o kadar da fazla bilgili olmadığım için daha iyi bilen biri size daha iyi önerilerde bulunabilir ama bu, sizin seçtiğinize kıyasla çok daha iyi olur.

Öneride bulunabilirmisiniz.
Monitör için ayırabileceğiniz maksimum bütçeniz nedir?
Kasa bütçenizde rahat 7700XT'li sistemler bulunuyor, 6700XT'ye kıyasla çok daha iyi olur.

Monitörler konusunda o kadar da fazla bilgili olmadığım için daha iyi bilen biri size daha iyi önerilerde bulunabilir ama bu, sizin seçtiğinize kıyasla çok daha iyi olur.

Hazır sistemlerde anakart, ssd, kasa gibi donanımlar bilinmedik ya da giriş seviyesi olduğu için daha ucuz olabiliyor. Bence bu biraz tercih işi 35k bütçeye daha güçlü ekran kartlı sistem alınabilir evet ama diğer istediği donanımlar arkadaşın istediği gibi olmayacak.

Monitör için ayırabileceğiniz maksimum bütçeniz nedir?

Hazır sistemlerde anakart, SSD, kasa gibi donanımlar bilinmedik ya da giriş seviyesi olduğu için daha ucuz olabiliyor. Bence bu biraz tercih işi 35k bütçeye daha güçlü ekran kartlı sistem alınabilir evet ama diğer istediği donanımlar arkadaşın istediği gibi olmayacak.

Arkadaşının attığı kasa 34.5 bine geliyor. Bu sistem ise 33.500'e, yani küçük oynamalar yapabilecek bir bütçesi var, ve bu sistemdeki kasa normalde ki seçtiğinden daha iyi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı