Evet bu anakartı alabilirsiniz, güzeldir. Ayrıca bu sitede daha iyi fiyata satılıyor.Öneri verebilirsiminiz anakart için.Teşekkürler yorumunuz için.
Böyle bir şeymi mesela.
Bu şekilde bir toplama yapacağım. Sizin ekleyip çıkarmak istediğiniz veya ben bunu kullandım memnum kaldım veya kalmadım diyeceğiz bir şey var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Öneride bulunabilirmisiniz.Monitör VA olduğundan alınmaz, ve kasa bütçenize göre biraz güçsüz kalmış sanki.
Öneride bulunabilir misiniz?
Monitör için ayırabileceğiniz maksimum bütçeniz nedir?Öneride bulunabilirmisiniz.
Hazır sistemlerde anakart, ssd, kasa gibi donanımlar bilinmedik ya da giriş seviyesi olduğu için daha ucuz olabiliyor. Bence bu biraz tercih işi 35k bütçeye daha güçlü ekran kartlı sistem alınabilir evet ama diğer istediği donanımlar arkadaşın istediği gibi olmayacak.Kasa bütçenizde rahat 7700XT'li sistemler bulunuyor, 6700XT'ye kıyasla çok daha iyi olur.
GAMING-7700XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7700XT oyuncu bilgisayarı RX 7700 XT ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Monitörler konusunda o kadar da fazla bilgili olmadığım için daha iyi bilen biri size daha iyi önerilerde bulunabilir ama bu, sizin seçtiğinize kıyasla çok daha iyi olur.
AOC 24G4X 180 Hz 1ms FreeSync HDR10 Fast IPS Yükseklik Ayarlı Pivot Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AOC 24G4X 180 Hz 1ms FreeSync HDR10 Fast IPS Yükseklik Ayarlı Pivot Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Monitör için ayırabileceğiniz maksimum bütçeniz nedir?
Hazır sistemlerde anakart, SSD, kasa gibi donanımlar bilinmedik ya da giriş seviyesi olduğu için daha ucuz olabiliyor. Bence bu biraz tercih işi 35k bütçeye daha güçlü ekran kartlı sistem alınabilir evet ama diğer istediği donanımlar arkadaşın istediği gibi olmayacak.