35.000 TL'ye telefon önerisi

cloud234

Decapat
Selamlar, 35.000 TL'ye kadar bütçem var. Xiaomi, Honor gibi markaların ürünlerini mümkünse önermeyin. Samsung veya iPhone tarafına sıcak bakıyorum. Yurt dışı olarak bütçem dahilinde S24 Ultra, 14 Pro Max gibi cihazlar var fakat yurt dışına güvenilir mi çok emin değilim açıkçası.

Yurt dışı iPhone tarafında 8 aylık bir kullanım süresi var, Samsung tarafında herhangi bir kısıtlama olmadan IMEI atıp kullanılabiliyormuş sanıyorum. Yine de emin olamıyorum zira cihazların garantisi yok. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, 35.000 TL'ye kadar bütçem var. Xiaomi, Honor gibi markaların ürünlerini mümkünse önermeyin. Samsung veya iPhone tarafına sıcak bakıyorum. Yurt dışı olarak bütçem dahilinde S24 Ultra, 14 Pro Max gibi cihazlar var fakat yurt dışına güvenilir mi çok emin değilim açıkçası.

Yurt dışı iPhone tarafında 8 aylık bir kullanım süresi var, Samsung tarafında herhangi bir kısıtlama olmadan IMEI atıp kullanılabiliyormuş sanıyorum. Yine de emin olamıyorum zira cihazların garantisi yok. Ne önerirsiniz?

Bütçemin tamamını kullanmayı tercih ederim.
25-35 bin lira arası en iyi tercih S23'tür. 35 bin liraık bir Xiaomi S23'ten iyi değil, veya 35 bin liraya hangi İphone modeli varsa S23'ten iyi değil. Geri kalan para ile aksesuar şarj alabilirsiniz.

Hocam 32.499 TL'ye S24 alınıyor hani. 30.000 TL S23'e yine verilir mi diyorsunuz?
Hocam eğer o fiyata varsa alın. Benim demek istediğim şu, İphone alacaksanız en az 14 Pro, Android alacaksanız Samsung alın. S24 o fiyata varsa tabi alın S23'ten iyi.

iPhone ( Önermem)=Apple iPhone 12 (256 GB)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı