35.000TL iPhone model tavsiyesi

eymendll

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle öğrenciyim cebimde 35 bine yakın bir para var ve aileme üstünü tamamlatıp bir iPhone alacağım. Fakat alacağım modelde net bir karar veremedim 14 128 GB, 14 Plus 128 GB, 15 128 GB arasındayım 15 aslında parayı düşünmezsek en iyi seçenek tabii ki ama ben ailemden fazla para çıksın istemiyorum. Ünlü bir teknoloji mağazasında 14 şu an 46 bin bandında 15 ise 54 bin civarı.

Aradaki farkı ödemeye değer mi diye düşünürken aklıma 14 Plus düştü baktım yine aynı mağazada 47.300 TL fiyatındaydı yani bana kalırsa Plus, düz 14'ten daha mantıklı gibi ama Plus'la 15'in arasındaki 7 bin TL farkı ödeyip 15 almaya değer mi emin olamadım fikirlerinizi almak istedim.

Bence en mantıklısı
apple ekosistemi yapıyorum da o sebepten iphone alacağım garanti
Ben iPhone 13 pro ikinci el temiz bisey bakardim ama illa da 3 unden biri diyorsaniz 14 plus

Bence en mantıklısı.

Ben iPhone 13 Pro ikinci el temiz bir şey bakardim ama illa da 3'unden biri diyorsaniz 14 Plus.

Abi benim de aklımda geldi 13 Pro ama 2.el alırken ya dolandırılırsam korkusu var biraz cihaz tamir gördüyse vs. ben kolay kolay anlayamam yani.

İkinci el istiyorsanız 12 Pro Max bakabilirsiniz ama o riske girmem derseniz 14 Plus'ya da 15 alın 14 Plus'un batarya performansı gayet iyidir 15 ise özellik olarak daha iyi denilebilir fakat batarya olarak 14 Plus üstündür iki cihaz da sizi üzmez.

Abi benim de aklımda geldi 13 Pro ama 2.el alırken ya dolandırılırsam korkusu var biraz cihaz tamir gördüyse vs. ben kolay kolay anlayamam yani.
Yanında anlayan biri ile gidersen bide cihaz tamir gorurse iphone da ayarladan gozukuyo diye birsey gormustum tam hatirlamiyroum ama ben olsam 60 hz ekran almazdim arkadas iphone 15 aldi memnun zaten oyun falan oynuyorsaniz cok 120 hz ekran lazım günlük yasamda kullanirim genelde diyorsaniz 14 plus en mantiklisi batarya acisindan

Üzerini ödeyeceklerse 15 yerine 16'yı bekle derim benzer rakamlardan çıkar.

Mantıklı geldi bir bakayım dedim 2 3 yabancı kaynak 800 dolara çıkacağını söylüyor ama 15'te 800 dolar aynı fiyata çıkarma ihtimalleri yok bence sizce bu kaynakların doğru olma ihtimali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…