35.000TL oyun ve yazılım için laptop önerisi

Linki atılan TUF'u 1 aydan uzun süredir kullanıyorum. Alma amacım sizinkiyle aynı. R7 7735 yazılım için yeterli, herhangi bir sıkıntı olmaz. Oyunda zaten sıkıntı olmaz.

Butcenizi bir tik artirip bunu alabilirsiniz.

Kesinlikle bu modelleri alma, paranı çöpe atmış olursun. Msi görüp bu modelleri iyi sanmak tamamen yanlış. Aynı şekil Casper da önermiyorum. Çöp modeller.
Çöp diyebilirsiniz normal mi bilmem. Çöp diyorsunuz sebep belirtmiyorsunuz. Nedenini söyler misiniz ve kendi önerdiğiniz modeli atar mısınız?

Çöp diyebilirsiniz normal mi bilmem. Çöp diyorsunuz sebep belirtmiyorsunuz. Nedenini söyler misiniz ve kendi önerdiğiniz modeli atar mısınız?
MSI 45 watt, ısınma sorunlu, fanları sesli. Casper'ıda markadan dolayı modelden dolayı değil yani model ile alakalı bilgisi yoktur muhtemelen.

Dandik kasa, kötü panel, yetersiz soğutma, düşük watt gpu. Daha detaylı merak ediliyorsa global tarafsız incelemelere bakılabilir. Üstte de belirttim şu an piyasa çok kötü, bu bütçe için "iyi" diyebildiğim model yok. İlla alınacaksa da bunu öneririm ACER Nitro 5 AN515-58 NH.QGAEY.001 Intel Core i7-12700H 16GB RAM 512GB SSD 8GB RTX3070 15.6'' Full HD 144Hz LINUX(Yok) Oyuncu Dizüstü Bilgisayar En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği

Acer'in kasası mı iyi yoksa ASUS'un mu sistem aynı desek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…