Hata yapıyorsunuz sırf beyaz diye performansı artmıyor 4060 Ti i5 12.nesil sisteme 35k para verilmez kazık resmen. Ayrıca xdraco hocamın attığı sistemde çoğu parça çok daha kaliteli kasa PSU RAM gibi.
Sizin attığınız kasanın SSD ve RAM'leri iyi değil.
Yani afedersinizde buna bildiğiniz kaba tabile kerizlik denir.
Hatta bana sorarsanız attığınız beyaz kasanın dış görünüşü siyahtan daha berbat duruyor.
Hata yapıyorsunuz sırf beyaz diye performansı artmıyor 4060 Ti i5 12.nesil sisteme 35k para verilmez kazık resmen. Ayrıca xdraco hocamın attığı sistemde çoğu parça çok daha kaliteli kasa PSU RAM gibi.
Sizin attığınız kasanın SSD ve RAM'leri iyi değil.
Yani afedersinizde buna bildiğiniz kaba tabile kerizlik denir.
Hatta bana sorarsanız attığınız beyaz kasanın dış görünüşü siyahtan daha berbat duruyor.
Yani gözüme de hitap etmeli. Arkadaşın attığı sistemde kasa özelleştirme gelirse düşüneceğim. Attığım sistemde sıvı soğutucu mevcut idi. Bundan dolayı sordum.
Yani gözüme de hitap etmeli. Arkadaşın attığı sistemde kasa özelleştirme gelirse düşüneceğim. Attığım sistemde sıvı soğutucu mevcut idi. Bundan dolayı sordum.
Konu düşünüp düşünmemek değil hocam. Araba almıyorsunuz gözünüze hitap etsin. Xdraco hocamın attığı sisteme kule tipi de yeterli sıvı soğutucuya gerek yok.
Sizin attığınız kasada ileri zamanlarda SSD ve RAM'den bir sorun yaşama ihtimaliniz var belki PSU'dan da yaşarsınız. Sıvı soğutucu gereksiz attığınız sisteme. Sırf beyaz diye fiyatının çok üzerinde satılıyor.