Merhaba içinde çevre birimleri dahil olmayacak şekilde 35000TL bütçe ile bilgisayar toplamak istiyorum. İşlemcinin AMD olması ekran kartının NVIDIA olması ve 2TB SSD olması benim için önemli. Şimdiden teşekkürler. ( Gaming Gen TR, İtopya gibi sitelerden paylaşırsanız çok güzel olur birleştirilmiş şekilde almak istiyorum çünkü)
Ben böyle bir sistem toplamıştım ama ekran kartının forumda çok beğenilmediği gördüm inceleyebilirsiniz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Bu bütçede alacağın NVIDIA karttan bir şey bekleme.
Bunu alırsan daha iyi.GAMING-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam WattMan ve stabilizasyon hatalarını duyduğumdan dolayı AMD kartlarına karşı ön yargılıyım ve uzun zamandır NVIDIA kullanıyorum ve başka markaya geçmeyi düşünmüyorum açıkçası.
Bunu görmüştüm hocam SSD soğutucu ve RAM değişikliğiyle oluru var gibi monitör, klavye ve kulaklık ile bana 60000TL'ye patlayacak sanırım. Sistemin kendisinde seçili olan soğutucu aşırı dandik ayrıca.
Hocam WattMan ve stabilizasyon hatalarını duyduğumdan dolayı AMD kartlarına karşı ön yargılıyım ve uzun zamandır NVIDIA kullanıyorum ve başka markaya geçmeyi düşünmüyorum açıkçası.
Bunu görmüştüm hocam SSD soğutucu ve RAM değişikliğiyle oluru var gibi monitör, klavye ve kulaklık ile bana 60000TL'ye patlayacak sanırım. Sistemin kendisinde seçili olan soğutucu aşırı dandik ayrıca.
Sizin tam bütçeniz 60k ise hepsini atarak bir sistem atabilirim size.
Bütçeye göre öyle. Efsane bir sistem 5060 Ti takmışlar bir zahmet kıssınlar 20bin lira ekran kartı zaten.
Toplam bütçen 60k ise 45k sı sisteme diğer bileşenler 15k ya çok rahat toplanır.Hocam toplam 60k bütçem var. Monitörün 27 inç ve 2K olması önemli benim için normalde MSI'ın bir modeini beğenmiştim. Kulaklık SteelSeries Arctis Nova 5 değişmeyecek ama yine de önerebilirsiniz ve klavye ASUS ROG STRIX Scope 2 red switch modeli klavyede bu fiyatlara daha iyi red switch bulursanız atabilirsiniz.
Toplam bütçen 60k ise 45k sı sisteme diğer bileşenler 15k ya çok rahat toplanır.
Eki Görüntüle 2502854
Özelleştirmeler attığım fotoğrafta yazıyor soğutucuyu sizin takmanızı öneririm.PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Bu da 2K monitör gayet iyi. Diğer bileşenleri siz kendiniz alabilirsiniz bakarak öneri alarak.Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com